söndag 10 mars 2013

Spelhelgen fortsätter

Ice Hockey, vilket skitspel! :( Det började så bra mot Jesper, och Emmelie var inte heller något större problem. Men Jocke... Han var bara för bra :( Jag hatar att förlora!!! En liten tröst är att jag vann större mot Jesper och Emmelie än vad han gjorde ;)



Det har inte bara varit nintendo utan även andra sällskapsspel. Det här var rätt skoj (men svårt att komma in i), Blokus. Man ska placera sina "tetrisblock" på spelplanen men de får inte gränsa mot varandra på något annat sätt än hörn mot hörn. Så ska man försöka få ut så många som möjligt av sina bitar. De andra försöker såklart blocka så att man inte ska kunna komma långt. 



Gjorde ett försök att varva Turtles 2 och vi tog oss ända till Techno-Cromen ;) Jaja, teknodromen då... Men det tog stopp hos Krang :(


 Vid tre började ögonen bli trötta och folk gick och la sig. Då var det dags! Super Mario Bros 3 :) Som alltid! Vi var dock inte alls bra... Tog 2 timmar att varva :S (4:53 är nya rekordet) Trötta ögon i dag med andra ord, men lika glad är jag för det :) Fler spelhelger åt folket!

Inga kommentarer: