måndag 4 mars 2013

Going down

"Hur går det egentligen med vikttävlingen? Är den inte slut snart?"

Njo, egentligen skulle den vara slut idag, men eftersom vi redan från början kände att det gick bra (eller rättare sagt gav motivation) ville vi för ett tag sedan förlänga tiden och dessutom ändra villkoren lite så att det ska motivera en att hålla i det när tävlingen är slut :)

Nytt slutdatum är den 29 April och det räcker inte att vinna då för att få priset. Vi la till en ny vägning 2 månader efter det och har man då gått upp sen första vägningen ryker priset. Har den som förlorade vid första vägningen gått upp 2 månader senare så blir det ett högre pris att betala :) Det ska inte vara en lätt tävling!

Men hur går det då? Faktiskt bra :) Ner 4,5 kg på 8 veckor. Rätt lagom nedgångshastighet, igen rekordfart, men då mer hållbart i längden, hoppas och inbillar jag mig i alla fall! Det bästa är att jag egentligen inte gör något för att gå ner mer än att äta mat regelbundet. För jag har inte tagit bort godis och annat onyttigt helt och jag tränar inget mer än den lilla innebandy jag spelar. Ja så äter jag matlåda istället för att köpa mat ute på lunchen. Att det kan göra så mycket bara att börja äta...

Nu verkar det ju som att snön är på väg bort också, då ska jag ut och röra på mig också utan att trilla på halt underlag. Då kanske nedgången kan gå ännu snabbare.

Seger i den här tävlingen kan jag nog glömma. Om jag skulle gå ner procentuellt så mycket som han jag tävlar mot har plan på skulle inte jag må bra... Han hade en betydligt högre startvikt och det är därmed mycket lättare att gå ner (även fast vi räknar på procent), frågan är dock om han klarar av att hålla det sen... ;) Aja, så länge det motiverar mig är det väl bra, även om jag avskyr att förlora... :S

Snart kanske jag kommer i de där jeansen (som alla tjejer har)?!?

Inga kommentarer: