söndag 31 augusti 2008

Mitt lilla hus

Det är alltså här jag ska bo :) Till vänster är en liten innergård och ett vedskjul. Innergården behöver lite upputsning, eller snarare rensning på ogräs. Sen står soptunnorna där också så det blir nog inte där jag kommer hänga mest ;)

Så här ser det ut när man kommer in. Till vänster är det garderober med skjutdörrar (I like!). Ingången skall dock flyttas för detta ska bli mitt sovrum, och det är ju inte så skoj att ha ingången direkt till sängen :S Om än smidigt när man kommer från krogen då... ;)

Här är då "allrumet". Kök och vardagsrum i ett. Mysig spis är det också :)

Köket är helt nytt och så även alla vitvaror. Min första diskmaskin!!! :D Jag är så lycklig ;) Innanför köket liger ett litet litet rum där man väl precis skulle kunna ha en liten säng men det här ska istället bli hall.

Badrummet är det enda som inte är nyrenoverat men det är ändå fräscht. Men det förstör väl Esse snabbt :P Det stod föresten i kontraktet att jag inte fick ha djur :( Men eftersom jag är så trevlig så gick det bra med en katt :)

Sist en liten tvättstuga också med lite förvaringsplats också. Det här blir bra :) Jag vill flytta in nu nu nu!!! Ja, eller jag har ju nyckeln då, men jag vill få dit alla mina saker och Esse.

6 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

När får man komma och hälsa på då??

Anonym sa...

Ser fint ut. Vart ska vi sova när sommerbandyn skall avklaras nästa år? Pax för sängen!

Ha! Den är jag nöjd med.

Ass sa...

Haha, det lär bli riktigt tight med sovplatser så du var smart som paxade tidigt! Jag tar soffan då :)

Lisa Eriksson sa...

Pax för att sova någon annan stans!?

Jonas sa...

Kanske är så att vi får jobba mot att sova på alternativ plats nästa år. Jag tycker det vore kul att skicka både ett mixed och ett herr (kanske också ett dam?)-lag nästa år...

Ass sa...

Ja ska vi ha så många lag blir det verkligen tight att bo hos mig :D