söndag 10 augusti 2008

Gäsp

Hårt att ta sig upp mitt i natten för OS. Får väl erkänna att jag har slumrat lite även inatt och inte sett allt -typiskt! Men men, det är väl behövligt med sömn... säger de som vet! Känns riktigt bra att OS är igång i alla fall! Något att kolla på typ dygnet runt, borde kanske knapra koffeintabletter och drika joltcola och vara vaken konstant ;)

Idag ska jag ta tag i det där förbenade förrådet... Usch! Jag vill inte! Det är så mycket skit och massa massa massa att ta ställning till om det ska få vara kvar... Dessutom så släcks lyset automatiskt efter några minuter=rädd Astrid. Någon som vill komma och stå och tända lampan i några timmar? :D

Annars då: Inte helt nöjd med saker och ting just nu. Lite irriterad och inget känns helt bra... Hmpf... Jaja, det löser sig väl hoppas jag!

Har en ny granne som hade fest igår: usel musiksmak! Ska man poppa så högt så att jag hör varje ord i låten kan hon (eller så är det en bög) väl ändå spela bra musik och trycka på lite med bas så jag får bra ljud :)

Nästa vecka har potential att bli riktigt bra:
Måndag -Plojspel
Tisdag -Provspelning för ett innebandylag (de behöver ju inte veta att jag inte ska vara här i höst :) )
Torsdag -Liseberg
Fredag -Takida-konsert?
Lördag -Kubbturnering+Fest
Ja, det blir nog bra, inte ha tid att tänka och grubbla, perfekt :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Liseberg!?