lördag 9 augusti 2008

"Fika"

Igår var jag för första gången med på en av "tjejgängets fikor". 8 töser intog ett bord på uteserveringen på stora torget och någon fika av traditionell mening blev det inte. Bullar och kakor blev hamburgare och kaffet blev vin och cider. Ja och det är ju dumt att beställa en i taget! In med det bara! :D Ljudnivån höjdes i takt med suget på utgång och vi kom sen fram till att Harrys (vad annars) skulle få besök av oss lite senare. Först köpte vi dock groggvirke och gick till Lisa för att tömma hela barskåpet och skråla till singstar. Värt att nämna är att jag vann över Palle i "hennes låt" :P

Jag skulle poppa popcorn -drog på micron på två och en halv minut (det ska ju en påse klara!!!)... PLING!!! Då kom det rök från micron! Shit! Jag öppnade och hela lägenheten fylldes av rök :S Snabbt ner med brandvarnaren och upp med alla fönster på vid gavel. Popcornpåsen kastade jag ut på innergården då de säkerligen inte skulle gå att äta ändå... Vilken stank! Usch... Jaja, blev ju lite skratt i alla fall :)

På harrys ville jag inte vara en partyförstörare så jag stod faktiskt på dansgolvet hela kvällen! Galet! Blev så klart tokvarm men men... Det brukar jag ju bli när jag springer runt som en studsboll med damp också så :) Hittade en svensexa som vi hängde lite med... Hmm, frågan är om man verkligen ska släppa iväg sin kille på svensexa... :S Men men, det behöver jag ju inte klura på nu :)

Kvällen avslutade jag med kebab hos Lisa innan vi somnade framför OS. Försökte kolla på Svenska damernas handboll men jag slumrade till lite då och då (okejdå, mest hela tiden...). Skulle ta bussen hem imorse men den skulle gå om 24 minuter och när det bara tar en halvtimme att gå så blev det en morgonpromenad istället... Walk of shame nästan... Uff! Tur att jag hade en "mjukiströja" så jag inte såg alltför uppiffad ut :) Nu blir det lite mer sömn i soffan framför OS. Gött att ha något att kolla på/sova till i dryga två veckors tid nu! :D Jag gillart!

Inga kommentarer: