tisdag 12 augusti 2008

Läsarrekord

Måste säga att jag varit lite besviken på besökarantalet på min blogg de senaste veckorna. Semestertiderna slog hårt mot min blogg... (För jag har väl inte skrivit sååå tråkigt?!?) Men nu är läsarna äntligen tillbaka :D Idag har det faktiskt varit rekord, 133 sidtittar i skrivande stund!!! Det är stort för mig :) Måste vara min briljanta lagpresentation som gjorde det! :) Jag är otroligt laddad för lördag!!!

Var på innebandyträning idag -fäen så roligt det är!!! Avundsjuk är jag på de som ska köra i höst... Måste hitta något i Larvik så jag kan hålla igång... Ska jag testa handboll? Hur svårt kan det va? :P Har ni något annat förslag på vad jag ska hitta på?

Idag har jag varit så där dålig igen... Inte gjort något vettigt trots att jag haft massa tid... Men disken och förrådet finns ju kvar... :D Imorgon! Då! :P Har ni hört den förut?! Nej men seriöst... Imorgon måste jag för sen ska jag ju på äventyr!
Vi gör en deal! Om jag inte dammsuger, diskar, plockar ordning det sista i köket och i alla fall tittar lite i förrådet så.... hmm... får jag inte kolla på OS på en hel dag!!! Det kommer få mig motiverad :)

1 kommentar:

Michelle sa...

jag har kollat din blogg ett antal ggr idag :P hehe