torsdag 7 augusti 2008

Historia

Jag är historia! Ska raderas... Fan så jävla löjligt! Hur kan det vara så känsligt med gamla bilder egentligen? Alla har väl ett förflutet? Går man in i ett nytt förhållande är det ju inte konstigt om partnern har ett tidigare förhållande, det går ju inte bara att radera hur som!? Men men, radera mig bara... Vad som nu är orsaken till att det är så farligt, det vet jag inte riktigt... Känns bara så surt och... ja... fånigt!!!

Överreagerar jag? Ja lite kanske... men ändå...

För att spåra iväg lite från ämnet: Jag är väl konstig som tycker att det är helt normalt att ha kompisar av ett annat kön och att kunna prata med sina ex utan att vilja ha dom tillbaka... Ex är helt enkelt inte så känsligt för mig och jag förstår inte riktigt den extrema känslighet som kan vara ibland... Är väl för att jag själv inte varit inne i en sån situation antar jag, som med så mycket annat man inte kan förstå förens man själv är där...

När jag ändå skriver av mig: Jag är så trött på alla par som blir VI efter en vecka... Vad hände med personerna? Usch! Ja och sen så är det faktiskt inte så att man tycker mindre om någon för att man inte skriver något sött i varje sms eller avslutar varje samtal pluttinuttigt... Så det så! Gullande och pjoskande... Jag är nog helt enkelt för macho ;)

3 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Jag kan bara hålla med angående Vi och pluttinutt (det ändra inte lika mkt eftersom jag själv varit sotis på någons ex :) :) :)

Men ååå vad jag hatar VI.. Speciellt när ens ex vi:ar om han o ngn ny...

Anonym sa...

Jag håller med. Trots att jag inte har något som helst problem med mitt ex, så tycker jag det är lamt som bara den med allt vi:ande ändå. Eftersom människorna ifråga har varit helt andra personer innan vi:andet startar, så måste det ju innebära att: 1) Man antingen har förändrats drastiskt 2) Man gör sig till någon man helt enkelt inte är på bekostnad av sitt förhållande 3) Man måste leva ut allt innestängt när man faktiskt kommer loss från vi:andet tillfälligt.

Inget av det kan vara hälsosamt eller för all del smart alls, kan tyckas. På något sätt så är det något som far illa. Hmm...kan nog skriva en bok om det här, tror jag. Människan är egoistisk i grund och botten, så man bör se till att vara sig själv innan det går för långt.

Ass sa...

Riktigt jobbigt blir det när VI inte kan ses utan varandra. Man vill träffa sin kompis, frågar om personen vill hitta på något så får man som svar: Ja det vill VI gärna... JAHA??? Så sitter man där med respektive också... Suck...