torsdag 18 oktober 2012

Pimpade vitvararor (igen)

Det blev inte en så bra torsdag som jag hade tänkt :( Natten var inte alls kul och det var att transportera sig mellan toalett, badkar (skönt sätt att hålla sig ordentligt varm) och köket (för intag av mer dricka). Ingen vidare höjdare med andra ord och inte så många timmars sömn. Ont gör det och obehaglig känsla i hela kroppen. Jag vet, ni har hört det förut, men det är fasen inge roligt :(

Jag blev med andra ord hemma från jobbet och missade även träffen med Karina :( Dessutom kommer kameran först imorgon, nintendo-grejerna har inte setts till och jag kan inte heller träna ikväll.

Några av bilderna jag beställt kom dock så jag har uppdaterat mitt bildkollage i köket. Jag har lagt till en egobild på mig själv samt en bild på Esse (som blev fasligt ledsen över att jag inte hade någon på honom när Spike och Wilma fick vara med). Dessutom har jag bytt till en bättre bild på mor från hennes senaste besök :)


Någon som blev minst lika ledsen som Esse över att inte vara med var Pierre... Jag har även fått kommentarer av andra om varför inte Pierre är med :S Hur har han lyckats nässla sig in så i familjen? :-O Nu har han i alla fall fått en plats, men på frysen! Någon motta får det vara ;)


P.S. I födelsedagspresent önskar jag mig en bra bild på Ceasar för jag har ingen bra :(

4 kommentarer:

Robin sa...

Så Jesper är favoriten alltså..? 4 bilder!

PS. Måste det vara så svårt att kommentera hos dig förresten? Man blir ju galen på att försöka bevisa att man inte är en robot!

Ass sa...

Eller så är du favoriten som har den största och hyffsat centrerade bilden?! :P Vem vet!

Jag tog bort robotgrejen då jag själv också ogillar den och har svårt att se :S

Hoppas jag inte får massa spam.

Lilian sa...

Först tänkte jag bli avis. Men sen får jag ju se att jag också hänger uppe i ditt kök! På en skala mellan 1-10 är jag ungefär 11 glad :D Världens bästa Karlssons frys liksom!

Ass sa...

Jag sa ju att jag skulle sätta upp det ;)