söndag 7 oktober 2012

200 kontroller

Så här ska det se ut när man går upp och kikar ut genom köksfönstret! Blå himmel och sol, man tackar! Då passar det utmärkt att bege sig ut och jaga rätt på kontroller.


Jag har jagat kontroller i över 5 månader nu men idag hade jag bara 6 kvar. Ganska enkla också så det var en trevlig promenad planerad till skillnad mot gårdagens sumppromenad.

Parkerade vid några åkrar som var fyllda med vita bollar. Eller balar är det väl egentligen... Jag gillar ensilagebalar i alla fall :) Vackert!


 Jag tror faktiskt inte att jag har sett så här många bollar på en och samma gång förut (alla är inte med på bilderna).


På tal om bollar så sa det helt plötsligt BONK. Det var en golfare som slagit snett och hamnat helt utanför banan :P Men lite otäckt... Inte så att man är beredd på att det ska komma en golfboll från skyn (även om man vistas i närheten av golfbanan). Två meter till och den hade suttit i huvudet :S Inte skönt...


Sista kontrollen var högst upp på slalombacken så det var bara att luta sig framåt och börja traska det! Gött att komma upp på toppen och notera sin tvåhundrade kontroll :)


Schysst utsikt får man lov att säga! Man såg Skåre, Karlstad, Skoghall, Sörmon -ja man såg mycket :)


Jag har aldrig testat på att åka skidor men eftersom liften var i gång nu så passade jag i alla fall på att åka lift :) Skönt att i alla fall ha testat på det inför skidpremiären! När nu den blir av...


En skön syn efter många månaders jagande:

Så här glad blir man då :D


Men... Vad ska jag nu göra om helgerna?! :S

Inga kommentarer: