måndag 22 oktober 2012

Ingen cykel på köpet

I lördags åkte jag till Elgiganten för att köpa mig en väska till min nya kamera. Hade kollat ut en för 350 pengar jag gillade på hemsidan. Det var bara att när jag kom dit så kostade den 600! :-O Mjaha... Jag surfade in på hemsidan och kollade. Ja det var samma väska. Hur kunde det skilja så "mycket"?

Hade det varit 400 hade jag säkert köpt den (för att jag är så dålig på att vänta på saker) men nu tyckte jag att det var lite väl stor skillnad. Istället åkte jag hem för att beställa den via hemsidan.

Nu var det en liten grej jag hade missat... Priset 350 gällde bara vid collect@store. Mjaha... Vad är nu detta då? tänkte jag. Jo då bokar/beställer man på nätet och så hämtar man i affären inom 24 timmar... Ehhm.... Okejdå...

Så idag beställde jag min väska, åkte till affären och hämtade själv 600-kronorsväskan i butiken och gick till kassan, betalade 350 och åkte hem.


Nu undrar jag bara: Varför gör Elgiganten så här? Vad gjorde det 250 kronor smidigare för dom att jag gjorde på det här sättet istället?! Jag förstår inte... Men ja, tack för rabatten då :)


Nu ska jag bara börja fota också då...

Inga kommentarer: