lördag 6 oktober 2012

Gått till Svennevad

Ligger i soffan och trycker i mig ett par korvar med bröd (nej, det blev inte 10 den här gången heller, men en vacker dag ska jag lyckas :D ) efter en ordentlig långrunda i skogen på jakt efter kontroller.

Nästan 1,6 mil betade jag av. Fasen, det är ju som att gå från Hjortkvarn till Svennevad :-O Det skulle jag ju aldrig få för mig att göra... Fast kanske mest för att det är tråkig väg... Det är ju ändå roligare att gå i skog.


Fast ja, det var inte bara kul idag faktiskt. Det är så jäkla surt i marken och alla stigar är ordentligt leriga och ofta fyllda av vatten :( Kanske de bakom Friska Karlstad borde tänka om till nästa år och inte köra så sent på hösten?!


Inte kul när stigarna ser ut så här. Tog bara några minuter innan jag hade trampat ner mig första gången. Aja, det var ju i alla fall strålande solsken :)


Ibland har man tur så att det finns broar byggda, annars får man bara ta sats och hoppas på att man klarar det :)


Så här i efterhand inser jag att jag verkligen borde ha tagit stövlar... Det borde jag räknat ut om jag kollat på till exempel kontroll 197... Eller jag såg väl att det egentligen var läge för det, men så tänkte jag: Så elaka kan de väl inte vara? Det måste finnas någon slags väg att ta sig dit... Det gjorde det inte!


Jag trampade ner mig om och om igen... Så fort fötterna började bli någorlunda varma igen så sa det schwomp eller schlurp så kände man vattnet stiga mellan tårna :S 

Inte så konstigt att mina tår var skitiga russin när jag kom hem. 


Faktiskt mer russinlika då än vad de var efter badet jag tog efteråt!

4 kommentarer:

Rogersdottern sa...

Astrid för fan!!! Varna inför bilder på fötter!!!!! Uuuhhhhhh... Har ju fotfobi ska väl tilläggas....

Ass sa...

Har för mig att du lagt upp bild på någon orm!? Då är vi kvitt :-)

Rogersdottern sa...

Hahahaha!!!! Just ja.... Ok... Då så... Hehehe!!!! :-D

Anonym sa...

Få jag slicka på dina tår?