måndag 29 oktober 2012

Burr och hutter

Det är ju många röster som skriker: Ta in NHL-spelare på korttidskontrakt under lockouten! Ni kommer sälja tusentals mer biljetter! Varför vill ni inte? Ni kommer tjäna så bra på det! Alla vill se NHL-stjärnorna!

Igår var världens bästa back på besök i Löfbergs Lila Arena (Erik Karlsson som blev framröstad som bästa back i NHL i fjol) för match i European Trophy. Jokerit hade även med fler NHL-stjärnor. Det plus att biljetterna var ca 1/3 av normala priset borde väl då resultera i utsålt? Alla vill ju se NHL-stjärnorna?!?

Resultatet? Publik på under 5000... Det är alltså lägre än de sämsta elitseriematcherna.

Så var det med det...

Själv är jag väldigt besviken för herr Karlsson briljerade inte alls :( Jag hade sett fram emot att se en riktigt bra spelare, trots att han var i motståndarlaget. Istället för att briljera var han loj och nonchalant. Såg totalt ointresserad ut och drällde bort mängder med puckar. Ändå fick han någon pris efter matchen av SOVA. Snacka om att bara ge det för publiciteten...

Aja, det blev ju vinst för oss i alla fall så vi är vidare till slutspelet :)

Nackdelen med denna tur till hallen var att jag blev så fasligt nerkyld. Trots att jag sen låg med underställströja, mjukiströja, mjukisbyxor, fotbollsstrumpor och vantar under pläden fick jag inte upp värmen :S Då var det bara att bylsa på sig ordentligt!

På med Onepiecen, mössa och duntofflor också!


Såg bara lite dum ut :) Men efter någon timme fick jag upp vämen om både rumpa, näsa och händer. Varför blir jag så himla kall hela tiden? :S Jag har det inte kallt hemma eller så.

Inga kommentarer: