fredag 26 oktober 2012

Gästbloggare

Verkar vara hett att ta in gästbloggare nuförtiden bland mina vänner. Jag har ju testat detta förr, i alla fall två gånger, har jag för mig. Både Jonas och Ballon har skrivit om jag inte missminner mig.

Vad skönt det vore att slippa producera "varje dag"... Men så ska det ju vara någon värdig av att publiceras här. Kan ju inte ta in vad som helst! ;)

Zäta? Du kan till och med få skriva om livet som mamma för jag tror att du skulle kunna skriva om det på ett sånt sätt att jag inte skulle bli irriterad och/eller ointresserad ;) Men inga hästinlägg, det är för läskigt! :P

Jesper? Du kan ju ordbajsa som få! Gå igång på ett ämne som engagerar dig och gör dig arg. Typ särskrivningar -det vore säkerligen underhållande läsning! :)

Så, vad säger ni?! ;)

Skulle väl funka med någon som redan bloggar, men det känns lite som "fusk". Michelle vore dock skoj... Hon kan få gästspela när jag är där på besök :)

Ska se om det kan bli något av detta...

---

Annars då? Jag ska hemhem ikväll! :D Känns som evigheter sen!

Börjar med att spana innebandy i Hallsberg ikväll, Pålsboda som spelar. Vidare till Hjortkvarn där däckbyte står på schemat imorgon.Umgås med släkten, ta det lugnt, spela spel, äta alltför mycket -same old :)

Söndagen blir det att ta sig hemåt tidigare än en vanlig hemmahelg. FBK möter Jokerit i European Trophy. Har förövrigt en gratisbiljett om någon vill gå?! :)

Helg helg helg helg helg! Ge mig! Bara några timmar kvar...

4 kommentarer:

Karina sa...

Hallå där!! Jag & gubben (din bror!) gästbloggade en gång i Norge :) Känns hårt att du glömt det ;) Kramizar

Ass sa...

Fasen! Det glömde jag! :( Kanske dags snart igen?! ;)

Zäta sa...

En mammas vardag - den ocensurerade versionen! Kan bli otroligt otrevligt och äckligt ;-)

Ass sa...

Ja :D Men roligt också :)