måndag 21 mars 2011

Vad gör man med en söndagsmorgon?

Jo man kan sätta sig i bilen, ta på sig sina solglasögon, spela peppande musik och styra Cosby mot hemhålan :)


Okej, gammal bild men same same... Det är en sån härlig känsla att åka hemåt i solsken och känna den där friheten jag brukar tjata om :)

Det var inte alls planerat att jag skulle åka men det blev bra ändå :) Landade först hos mor och blev matad med både fika och mat till sportsändningarna (kanske inte en dag helt enligt mitt nya liv... :S ) och vi spelade lite spel också -ja jag hann till och med en powernap -annars hade det ju inte varit något riktigt besök ;)

Bror fyllde år så det blev mer fika och hockeytittande. Allt gick enligt önskemål och nu är även DIF och LHC utslagna... Trevligt trevligt :)

Snabbstopp hos syster för bullshitprat (och nylagda muffins ;) ) och sen till nästa bror för att kolla nya leksaken, en monsterfyrhjuling :)

Annars en känslomässig dag eftersom mamma letat reda på gamla brev folk skrivit till henne i samband med pappas bortgång. Klart man känner en stor saknad och sorg när man läser och tänker tillbaka men samtidigt en stolthet över alla värmande ord om honom och all omtanke.


Fanns även brev som han själv skrivit och de berörde nog ännu mer. Kan inte beskriva hur gärna jag skulle önska att det var annorlunda men det är ju inget man kan göra något åt...

Men som sagt, mycket känslor och en jobbig hemresa med mycket tankar och en hel del tårar får jag väl erkänna. Det har visserligen gått många år -men ibland är det jobbigare än annars. Kände mig rätt ensam och ledsen när jag kom hem och har väl inte helt blivit på humör än...

I alla fall nöjd med helgen! Mer helg åt folket! :)