fredag 11 mars 2011

Snaaaaaart

Jag är så laddad för helg!!!

Ikväll ska jag visserligen inte göra något direkt skoj. Småplocka hemma... Dona... Slökolla tv... Men det är nog så skönt :)

Imorgon är det sen sista matchen för säsongen med u-laget och jag ska vara med och spela (inte bara coacha). Ruuuuligt :) Heden ska inte få det roligt! Tredjeplatsen ska vi ha!!! I början av säsongen trodde jag nog inte att det skulle gå att komma "så högt" -då kändes sistaplatsen vår... Skönt att vi kunde vända :D Jag hävdar ju att det är sen jag började vara med på tränarsidan det vände ;)

Sen blir det kväller och melodifestival! -GLÖM INTE TIPPA!!! :) Nu höll jag nästan på att glömma att det även är hockeyslutspel. Blir att zappa där ett tag... Eller kolla på datorn samtidigt :) 2-0 i matcher! Jag gillart :D

Laddad!!!
Söndag blir det en "sista" tripp till Grums och avslutande seriematchen mot serievinnarna. Såg mycket lovande ut på träningen igår så det ska bli riktigt skoj :) Lite omvänd känsla i det laget. Där hade vi ju en topplacering och föll istället... Det är inte lika roligt... Men men, vi ska avsluta bra i alla fall :)

Efter det ska jag bara njuta av att vara... Vara utan plan och tvång... Mmmmmmmmmmmmmm!!!

Men men... först några timmars jobb... :S

Inga kommentarer: