tisdag 8 mars 2011

Tränat!

Första träningen på två veckor avklarad! Överlevde gjorde jag med även om det inte var någon överdrivet tung träning. Lite skoj dock att de fick för sig att så här sista veckan slänga in fys -när vi inte haft det sen försäsongen...

Har även fått ut ett papper med massa frågor angående säsongen. Tycker alltid sånt är så svårt att besvara... Ja och sist: Hur blir det nästa säsong? :S Ja hur fasen gör jag nästa säsong?!? Dags att börja fundera!

Annars då?

Mitt "nya liv" gör framsteg och jag känner mig mycket piggare (när jag inte är sjuk alltså ;) ) och börjar tappa kläderna -gött! :) Okej, inte så att det gått så långt att jag börjat gilla laga mat, men börjar få in en rutin på det i alla fall och det var ju hela poängen :)

Sista dagen på knarkkuren idag -hoppas det är bra nu efter detta... Temperaturen håller sig i alla fall okej nu :)

Melodifestivalfinal på lördag!!! Nice!!!

Årets vinnare?
Hoppas!!! :)
Blir självklart tippning även i år! Återkommer med info om det! Fjolårsvinnaren Jesper har dock ännu inte hämtat ut sitt pris (som brinner inne på fredag)... En helg med åkband hos mig... Hmm, bör jag ta det personligt och ha ett annat pris?!? :S Vad vill ni vinna? :) Ni vill väl vara med och tippa?!? :)