fredag 4 mars 2011

Upptagen mor och gissningstävling

Eftersom jag inte kunnat vara med på någon träning denna veckan så kände jag mig ganska osäker på fall jag skulle bli uttagen till helgens match. Pratade med mor och sa att jag funderat på fall jag skulle åka hemåt en sväng om det inte blev match.

-Nja, det passar nog inte så bra.
-Va?!? (Mamma säger ju aldrig någonsin nej!)
-Jag är upptagen i helgen!
-Jaha... Men jag kan ju hälsa på någon annan. (Mor brukar alltid styra om ifall hon har något inplanerat och jag säger att jag ska komma så det här kändes lite märkligt)
-Jag är i alla fall upptagen rätt många timmar på söndag (säger hon och fnissar lite finurligt)
-Jaha... Vad ska du bort på?
-Nej iiiiingentiiiing...
-Hmm...
-Det är ju Vasaloppet!!!

Ja nu är kanske några av er tror att hon är någon hurtbulle som ska dra sig runt spåret och att jag är en dålig dotter som inte har koll på det -men åhnej! Det är bara så att Vasaloppssöndagen är helig för min mor. (Att jag inte tänkte på det när hon började låta lurig!)

Innan starten ska det kokas kaffe och bunkras upp med smörgås så blir det frukost till starten. Fikabröd till senare finns redan förberett och mer kaffe hälls upp på termos så ingen tid ska behöva spillas sen. Lunch blir först när sändningen är slut! Telefonsamtal denna dag undanbedes vänligt men bestämt.

Det är inte heller så att hon är speciellt intresserad av själva kampen om segern utan hon sitter och myser över det gemytliga med alla "vanliga dödliga" som åker och intervjuas i spåren. En riktig höjdare var när Rickard Olsson tog sig igenom spåret och blev filmad hela tiden. "Han är ju så charmig!" :)

Själv följer jag självklart också Vasaloppet men inte med samma entusiasm som min mor -och det säger ganska mycket för de som fått uppleva en Vasaloppsmorgon med mig ;) Starten SKA ses! Sen sitter man inte och pratar sönder sändningen med massa bullshit! Viktiga grejer det där ;)

Tummen upp för Vasaloppet! ;)
Mycket sport på tv (och live) i helgen! Det blir bra! :) Risken för liggsår är dock överhängande :P

Annars då?

Jo, jag är lite fundersam... Karina säger att hon har ett paket till mig... Bad om ledtrådar och fick:

Snyggt
Snuskigt
Svart

:-O Vad kan det vara?!? Hjälp mig gissa!!!

4 kommentarer:

Lina sa...

En negerkuk?

Ass sa...

Hmm, är den snygg?!

Lina sa...

Det beror väl på vad man gillar? :)

Ass sa...

Sant :D Men jag har nog aldrig tyckt att något könsorgan någonsin har varit snyggt :)

Men om du nu har rätt... Varför ska jag få en negerkuk i ett paket? :S