måndag 9 mars 2009

Finskor

Känner mig totalt otjejig ibland... Speciellt när jag läser Rhöös och Sofias bloggar :S (Ta inte illa upp nu, för det är absolut inte så jag menar)

Som det senaste: Finskor/Inneskor. Jag har aldrig någosin tänkt på det här med finskor på fest. Jag skulle aldrig kommit på tanken att gå in med skor hos någon. Även om det skulle vara ett par lätta finskor. Skor har man ute -det är min melodi. Dessutom gör sig inte mina gympaskor inne... :P Men tydligen så är det inneskor som det ska vara nu. Hmm, får nog bli mockasiner för mig då... :)

Inte tycker jag om att shoppa heller och väskor och associarer får mig inte att skråla som Ronja när hon välkomnar våren. Är inte intresserad av naglar och smink. Hänger inte med i frisyrmodet, för att inte tala om klädmodet. Nu låter jag väl som en feminist som är emot allt vad smink och hårborttagning heter men så är det inte! Jag är ju för det första hårallergisk :P och för det andra så har jag inget emot de som gillar allt det där jag nämnt. Nog sminkar jag mig och jag shoppar också, och nog la jag upp en bild på mina vantar häromdagen... Men då har jag fyllt min kvot för ett tag... Minimala doser, annars är det inte jag... Men det är nu jag känner mig otjejig... och det är väl tjejig man "ska" vara? Man ska gilla allt det där, tycka om att prata om den nya kajalen... Nog kan jag önska att jag var lite tjejigare... Ibland...

Hmm, är det då fel att vara otjejig? Tycker folk man är konstig för att man hellre sitter och rapar i sina mjukisar ihop med en kompis istället för att jaga accocierer på stan?! Hmm... Det passar mig bättre i alla fall... :) Men kanske kanske skulle man passa bättre in om man var lite mer tjejig... Hmm...

Jag är så djup idag... mycket djupare än ett askfat -om jag får säga det själv :P 

11 kommentarer:

Ass sa...

Glömde säga att alla kommentarer så som:
"Du är bra som du är" och
"Så länge det känns bra för dig"
eller andra klyschor avböjes vänligt men bestämt :P
Det är inte ett fiske efter komplimanger! :)

Torbjörn sa...

Jag läste finskor som i finska damer...blev ett väldigt roligt inlägg då :-)

Anonym sa...

Hmm....jaga accocierer på stan?

Vad i hela friden är det? :)

Ass sa...

Man kan inte stava rätt hela tiden...

Men man kan missförstå med flit hela tiden...

Grr...

David sa...

Precis.. för det det är ju associarer det heter EGENTLIGEN. ;)

Lisa Eriksson sa...

Kom o rapa med mig :)

Ass sa...

*burp*

Carrie sa...

Om jag säger så här: det är inte så att jag bryr mig stenhårt om detta med inneskor.. Men det är så skönt att blogga om sjukt ytliga saker, så kan man tänka djupare för sig själv... Så jag hoppas att ironin i vissa inlägg lyser igenom även om jag kanske är lite sån innerst inne också.. Hmm komplicerat.. Men jag vill också rapa med dig.. :)

Ass sa...

You are welcome :)

Anonym sa...

Jag tänkte också försvara mig med att jag inte bara är tjejig men inser här någonstans att jag kanske är det...

Jag är kanske den där som hellre är pimpinett än rapar i mysbyxorna, som gillar välmålade naglar och en rosa väska och mina röda klackskor med vita prickar... det liksom gör mig glad :)

Fast jag försvarar mig ändå med att jag inte är så ytlig och dum som jag faktiskt låter när jag skriver det jag skriver ovan...

Hopppas jag är bra ändå, trots att jag inte rapar med er i soffan och trots att jag kanske är lite väl tjejig ibland (nu när jag tänker på det)

Ass sa...

Jag menade absolut inte att det var fel att vara "tjejig" så ta det inte så :) Bara en reflektion från min sida om hur jag är :)