måndag 2 mars 2009

Dansband

Citat från helgen angående mina bort supn... jag menar felplacerade vantar: "Äh, du behöver inga nya, det är ju snart vår!"

Den personen har inte förstått hur det är att bo i Larvik. Vaknade upp till ljudet av plogbilen... Några svärdomar for igenom mitt huvud: Inte IGEN!!! Aja, det var bara att Scotta... IGEN... Typ 10-15 cm hade kommit under natten.

Hade dessutom vaknat upp med axelont. Tänkte att det bara var för att jag sovit i soffa tre nätter men ser sen att axeln är blåslagen -så nu undrar jag: Vad har jag gjort? :S Där efter följde den sedvanliga morgonsnubblingen på Esse som idag resulterade med en tur i byrån och skrapade upp ryggen lite. Sen tappade jag en läsk och sprutlackerade köket med pepsi... :S Det här är bara inte min dag... Varför kan jag inte bara få ligga i solen på Barbados och inte behöva röra mig?!

Utöver detta är det då månadsleveransmåndag idag = Månadens jobbigaste arbetsdag. Weehuu... Ja just, lägg till månadsvärk i magen också...

Som att detta inte vore nog så funkar inte Internet hemma... :(

Får trösta mig med att resan hem igår gick förvånansvärt smidig. Tog inte alls så lång tid som jag hade trott och jag fick sällskap av Torleifs på vägen.

Dags att bita i det sura och ta dagens första leverans...

1 kommentar:

Lisa Eriksson sa...

vad är det med alla och dansaband nu för tiden undrar jag!