tisdag 17 mars 2009

Röda kinder

Idag var det dags för match igen. Känns som jättelängesen jag spelade överhuvudtaget -men det var ju bara en vecka sen... Det kan man se på mina blåmärken -industriback var det va?! ;) 

Esse var jäkligt het på att följa med och kolla, men jag förklarade att han då skulle få sitta själv på läktarn och då var han inte så sugen längre :P


Fick äran att vara forward i ungdomskedjan idag. Ja ni läste rätt -ungdom... :) I det här laget hör jag till de yngre, de kortare, de med minst fötter och jag kan helt ärligt säga att jag är den som har mest smink :P Känns lite ovant ;) 

2+1 lyckades jag få till. Asbra kanske du tycker då men... ja.. Mitt första mål stod jag framför mål och backen sköt på min klubba in. Mitt andra var inte ens inne säger några, men jag tyckte det såg så ut -så jag räknar det :) Assisten var dock snygg så den kan jag vara stolt över :) Genomskärare från mittplan fram till slottet...

Träningsmatch på torsdag och sen är det bara en match kvar: Seriefinalen... Nervöst!!!

Dagens kommentar: Motståndaren knackade mig på foten med klubban för att få min uppmärksamhet och sa: "Nu har du röda kinder!"
Åhhhh, tack för att du informerade mig om det! Jag hade verkligen ingen aning! Guuuuud så pinsamt! 

Nöt... 

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Tror inte Esse hade uppskattat matchen - så var nog bra han fick stanna hemma :P

Ass sa...

Alla matcher är inte som den du såg ;)