tisdag 8 juli 2008

Wooopidoo

Bra dag idag tillslut! :D

- Började med några missförstånd, men när de blev utredda så började det rulla på åt rätt håll istället :) Man ska inte övertolka allt som går att tolka är dagens lektion!

- Fick en ny mobil och har nu norskt nummer också. Har spenderat kvällen med att fixa till så den ser ut och låter som den "ska".

- Invigt mobilen med några trevliga samtal :)

- Trevlig kväll på jobbet. Käkade ihop och flummade. Kanske borde jag börja anpassa mig och hänga lite mer på jobbet efter jag jobbat klart... De är ju helt klart roliga :) Men ändå... Vad är det för fel på soffhäng?

- Åkt lite bil, spanat på hus, ätit en glass... Mmm...

- Sist men inte minst så tog "han som kan härma vatten som blir till is bättre än någon annan" tag i taktpinnen och bokade resan till Barcelona! :D Äntligen klart! 19-25 juli blir det champangefest under parasolla :D Laddad? -Mycket! :D Nu gör vi det här!
Uff, hur ska jag komma i bikiniform på en och en halv vecka?! :S Varför åt jag den där glassen? ;)
Klockan börjar bli mycket igen, men just nu har jag faktiskt lite ambition att göra något vettigt, borde nog passa på att utnyttja det... Men då kommer jag ju vara ännu dödströttare imorgon bitti... Hmm, tufft val...

1 kommentar:

Unknown sa...

Haha Astrid, det där med isen hade jag glömt, men jag skrattade gott nu när jag läste det...Alla sätt är bra utom de dåliga heter det väl. Men det kanske var ett dålig ide då snubben inte förstod vad jag menade om jag minns rätt.
Kanske kommer med en ny charad denna resa:)