söndag 13 juli 2008

Lördagsrapport!?

Festen började riktigt bra igår. Det var jag och grabbarna på jobbet+Vegards bror. In Flames (probably the best band in the world) på video följt av mer hårdrock. I like! Sen tog festen en lustig vändning då jag fick ett jobbigt telefonsamtal som satte mig helt ur balans... Var inte beredd på det alls och förstod inte vad som menades... Så då hade jag väl några val:
Åka hem
-Men ingen ska ju säga att en Karlsson säger nej till en fest så det gick ju inte :P
Göra något riktigt korkat
-Men det hade jag inte samvete eller lust till överhuvud taget!
Supa
-Taget!

Uff, fröken Karlsson blev istället dretfull (jäkligt moget va? :$) för att inte tänka på samtalet... Åh så bra det gick då... Hmm... Ja, så jag har nog inte så mycket att berätta om gårdagen mer än att jag nog hade skoj... Hmm... Hamnade på Becks och hivade drinkar, skulle vidare ut i dimman men då hade de stängt... Tidsuppfattning=Noll Avslutade med en bakad potatis med extra majs beställd med citatet: Extra majs! Jag är galen i majs! Åh vad jag älskar majs! Haha, han måste tyckt jag var dum i huvet... :D Om han nu inte hört Majslåten tidigare då, men det tror jag inte...

Väl hemma så körde jag klädstrecket fram till sängen och sen tokdäck! Idag har jag inte gjort någonting alls mer än att må precis som jag förtjär. Uff... Diselmannen har varit på besök inatt... Fyyy... Men men, nu börjar jag bli människa igen men kommer troligen ha riktigt svårt att somna ikväll. Sovit nästintill hela dagen och resten av tiden tänkt på samtalet. Men har väl fått det utklarat nu i alla fall men fortfarande lite förvirrad... Aja, det löser sig! Det gör det alltid ;)

Har jag nämnt att jag har 1 vecka kvar till semestern?! :D Ja eller faktiskt bara 5 arbetsdagar... Woopidoo!!!

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Världen är full av puckade fyllon :D

Raap, varför ligger kebabbaren på vägen hem?

Anonym sa...

Hårdrock på video är den absolut bästa förfesten!!