lördag 5 juli 2008

Magnus min kära lilla storebror

Åh herregud, jag vet inte var jag ska börja... Vad sägs om från början? Året var 1970... Nja, vi hoppar väl fram en bit... Framåt halv tolv trillade gossarna in och alkoholen som de hade suktat efter i många många mil öppnades. Efter några klunkar av ölen så "Nej nej, fram med de tyngre grejerna, ge mig grogg!" Mycket högt tempo för att komma i stämning, som att det nu skulle behövts :D

Jag fick en fin "inflyttningspresent" -Dolph, som de envisas med att kalla pingvin :)

Under kvällen kom min kära bror i riktig stämning och bjöd på dessa fina bilder längst ner i inlägget och några härliga citat:

"Borde jag ringt och frågat henne om vi skulle flytta ihop och köpa 750 gram silikon. Vad blir det delat på två förresten?"

"JÄVLA MÅSAR!!!" -skreks ut i den lugna villaidyllen vid halv fyra tiden... Ledsen för den grannarna...

"Kolla, jag kan göra krabban, jag är äldre än du men kan göra krabban!" -Jag visade dock att även jag kunde göra krabban ;)

"Det här går ju knappt att dricka!!!" -Magnus som har blandat av det som fanns kvar: Gin och cola.. Klart som fäen det blir äckligt!

Ikväll ska det nog bli Bergdahls tur att göra krabban :) Helst iförd mina dunsockar :)

Herregud så skoj jag hade igår! :) Hade visserligen föreläst min bror om vad han inte skulle prata om bland de andra i vår lilla samling men det bröt han väl efter bara 2-3 minuter, hopplös ;)

Dagen idag har också börjat bra, flams och trams och allt som man förväntar sig med dessa herrar. Ikväll kör vi igen! Ja eller jag kör visst hela dagen :P

Magnus klär på Dolph och Bergdahl visar fossingen.

Krabban...

Stabilt Magnus... Verkligen...
Så kan du ju säga att du härmade någon om du vill det men jag tänker inte skriva det ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj

/Mattias Molin

Ass sa...

Storfrämmande i bloggen :)Inte lätt att ha ordning på de där två...