söndag 6 juli 2008

Dolph

Nu har jag lagt upp bilder från helgens bedrifter :) Några kommentarer:

Skapligt glada vi blev när Dolph Lundgren kom på tv och vi lyckades få båda Dolph på bild samtidigt :D

Han som står och studsar själv framför kiss-kopiorna blev sen fasttagen av polisen... Skapligt drogad... Mmm...

Det var otroligt kvavt (stavas det så? aja, jag brukar ju slinta på tangenterna ibland så om det inte stämmer så säger vi att jag snubblade med fingrarna) och att då sitta i en skinnsoffa... Ja, det blev bara för varmt så vi satte oss på golvet :)

Fick pussas lite igår också, inte illa :P

Annars då? Jo, jag saknar Esse... Något så fruktansvärt! Nu vill jag bara komma i ordning här i Larvik. Få hit Esse... Få mig en lägenhet (jaja, jag vet att jag sagt att jag vill ha hus, men jag får vara lite realistisk :) ). Bo med mina saker igen, mitt mitt mitt... Bara mitt! :) Lär väl bli att köpa lite nya saker nu tror jag, jag gillar ju att konsumera :) Monster feting tv:n får inte följa med hit... Nya högtalare till tv:n blir också ett måste... För jag kan ju inte ha mina gamla, åhnej :P Åhå... Jag vill planera massor... Men jag kan ju inte planera utan någonstans att bo :D Typiskt...

Vad jag bloggat mycket i helgen... Men jag har ju fått skit för att jag bloggat lite dåligt på sista tiden så jag tänkte att det var bäst att skriva lite... Att sen andra som inte känner mig har problem att förstå att man kan skriva många inlägg... Det är en annan sak... Verkar ju faktiskt som att folk vill läsa... Så varför då inte skriva?! :)

1 kommentar:

Lisa Eriksson sa...

jag hade kunnat blogga massa mer i helgen om det inte varit för den där sura kommentaren.. typiskt..

raaaap åter igen