onsdag 28 augusti 2013

Stolpjakt - Runda 9

Redan andra rundan efter semesteruppehållet kändes det bättre. Det gick lättare att hitta kontrollerna och det funkade även bra de gånger jag tog ut kompassriktning. Okej, det kanske inte bara var att ringrosten började släppa utan även att det var enklare terräng.

Jag var nämligen ut till Skutberget denna gång på jakt efter Friska Karlstad-pinnarna. Det är visserligen riktigt bra om man ser till motionsspår och så, men naturen är rätt tråkig och bitvis väldigt platt. Tog en panorama för att ni ska kunna se hur det ser ut.


Det är även ett våtmarkstätt område så stigarna ser ut såhär trots den torra sommaren. Nöjd att jag åkte ut dit nu innan hösten kommer. Men mountainbikeåkarna verkar gilla det :)


Har förövrigt hittat min nemesis bland karttecknen/pinnplaceringarna: Punkthöjden
Det är så svårt att veta hur det ska se ut på punkthöjden för det kan vara lite hursom. En grop är ju liksom alltid en hålighet. Men en punkthöjd behöver inte ens vara den högsta punkten på det lilla området som är högt. Ja och ofta är det inte så tydligt vad som räknas som höjd och inte... Svårt...

Men men, jag börjar närma mig halvvägs... :)

Runda 9
Kontroller: 18
Tid: 3 timmar 21 minuter
Avstånd: 15,9 km

Totalt
Kontroller: 85
Tid: 18 timmar 39 minuter
Avstånd: 78,7 km
Rundor: 9

Inga kommentarer: