måndag 26 augusti 2013

Stolpjakt - Runda 8

Semestern från jobbet har ju varit slut ett tag, men min träningssemester har fortsatt... Men nu fick det vara slut på det! Dags att ge sig ut i skogen igen och leta stolpar i Friska Karlstad! :)


Kände mig fasligt ringrostig och jag hade tappat känslan för avstånden på kartan. Det tog med andra ord onödigt lång tid att hitta vissa kontroller. Nu var det visserligen en hel del av de svåraste kontrollerna jag jagade, men ändå! Ringrosten var tydlig!

Jag var vid området vid Välsviken och jagade. Skönt att vara ute i skogen igen i alla fall.


Märkligt hur en nerklottrad bro ändå kan se mysig ut på något sätt förövrigt...


Trevlig utsikt mot Kroppkärrssjön.


En kontroll hade jag riktiga problem med. Jag fick "börja om" flera gånger. Alltså gå till en punkt där jag var säker på var jag var och på nytt försöka hitta kontrollen därifrån. Efter en så där 20 minuter när jag kom ut på ett ställe jag verkligen inte trodde att jag var på så då gav jag upp för stunden och tog några andra kontroller så länge.

Efter det testade jag att angripa kontrollen från ett annat håll och genom att stega. Först räknade jag steg mellan två punkter som jag var säker på. Då kunde jag få bättre känsla för hur långt jag skulle gå till kontrollen. Det tog ändå nästan 20 minuter igen :S Men tillslut såg jag den :D


Sen kan man väl ifrågasätta hur schysst det är att sätta ner pinnen i en sten och dessutom nästintill under en gran... Så här glad blir man i alla fall när man tillslut hittar rätt! :D


Det blev en längre tid ute än vad jag hade tänkt men 10 nya kontroller till samlingen. 67 av 225 avklarade... Det är långt kvar... Snittet är lite bättre än efter första rundan i alla fall. Håller jag det här så blir det totalt 2 dygn, 4 timmar, 21 mil och 27 rundor... Knappt något ;)

Runda 8
Kontroller: 10
Tid: 2 timmar 38 minuter
Avstånd: 9,5 km

Totalt
Kontroller: 67
Tid: 15 timmar 18 minuter
Avstånd: 62,8 km
Rundor: 8

Inga kommentarer: