tisdag 27 augusti 2013

Monsters

Okej, så här i efterhand kändes det lite dumt att gå på bio kl 15 en lördag när solen strålade för fullt. Men var gör man när man vill se barnfilm? Ja det är bara att offra sig! :) Monsters University var filmen som skulle ses denna gång och jag fick med mig Mikaela och Micke.


Filmen är en... ehhh... vad kallar man det när en film kommer efter en annan film men rent tidsmässigt utspelar sig innan den första filmen? Jaja, ni förstår :)

Man får alltså följa en del av karaktärerna från Monsters Inc och deras tid på universitetet där de försöker bli skrämmare.


Jag gillar ju verkligen sådana här filmer där det är en annan värld men det finns massvis med referenser och saker tagna från verkligheten. Man missar säkert hur många saker som helst, men det man kopplar är ju riktigt roligt :) Karaktärerna inte minst!

På kvällen kikade jag på Monsters Inc och då förstod jag ännu mer skämt från bion. Gillar sådana där återkommande saker :) Var ett bra tag sedan jag såg den första gången så jag kom inte ihåg så mycket ifrån den.


Betyg? Hmm...
University: 8,1/10
Inc: 7,8/10

Inga kommentarer: