onsdag 7 augusti 2013

Jönköping och Will Farell

Efter Linköping blev det som sagt Jönköping. Eller rättare sagt så åkte jag först till Norrahammar, en förort till Jönköping, för att spana in Jånas nyheter. Ja alltså både hus och unge :) Jag blev ju inte direkt mindre sugen på att köpa hus nu om vi säger så... Barnet sov hela tiden så det var inte heller så avskräckande, men det har jag inte tid med :)


Det var andra dagen för honom som ensam pappaledig och han hade fått ett schema att följa :P


Fick frågan om jag ville till Happy Time. Jag tyckte det lät fasligt snuskigt på något sätt :S Men det var visst en vanlig pizzeria trots namnet :) Skönt med omväxling från kebab i alla fall ;)


I Norrahammar finns även Café Mange. Det känns lite som Anders Café (varan-tv)... Det du!


Efter att jag spanat in hus, barn och blivit mätt åkte jag vidare in mot centrum för att spana in Maries nya lägenhet. Blev nöjd över att se att hennes present från mig och Tobias stod framme :)


Min micro verkade också må bra även om hon inte hade lyckats ställa in tiden rätt än...


Vad gör man då i Jönköping? Jo man ser att det faktiskt regnar lite grann och skyller då på det för att ligga i soffan och moffa godsaker och kollar på film :D Haha, kanske inte en så stor upplevelse, men det var precis vad vi var sugna på! Eller ja, som synes så var vi sugna på ganska många saker...


Första filmen ut blev Anchorman - The legend of Ron Burgundy. Komedi ville vi se och Will Farell funkar ju så gott som alltid :) Lägg sen till en Steve Carell som går och säger konstiga saker så är det väl givet en skrattfest? Jodå :) Den var lite konstig, men skratta gjorde man ju :) Det handlar om den mansdominerade tv-världen och när den första kvinnliga nyhetsuppläsaren bokstavligt kom in i bilden. Hur skulle det gå när hon kom där med sin mens som kunde dra till sig farliga björnar? TV-stationen var ju i livsfara!??! :)


Betyg då? Hmm, jag får nog säga 6,7/10 så det fanns mer att hämta.

Såg faktiskt lite av Jönköping när vi tog en promenad med Ellington för ett dopp i sjön Rocksjön. Det är mycket trevligare i städer när det finns vatten.


Sen återgick vi till vårt godis och filmtittande.


Vi fortsatte med Will Farell, denna gång ihop med Zach Galifianakis :D Han är ju så rolig i minspel och allt :D Denna film, The Campaign, var inget undantag! Det handlar om två rivaler i ett val och de gör verkligen allt för att vinna. Smutskastning på alla möjliga sätt.


Ännu mera skratt denna gång så betyget blir 7,9/10.

Skönt med en dag/kväll i soffan. Har ju varit så bra väder att man inte riktigt haft samvete för det innan... Man vill alltid ha det man inte "kan" få?! Är nog så :P

Inga kommentarer: