måndag 4 februari 2013

Tack Bonnie!

Höstens innebandyspel var inte direkt som önskvärt. Någon enstaka vinst i början men sen gick det bara utför. Tills den där matchen när vi lyssnade på Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart på väg till matchen. Alla blev rysligt taggade och folk satt till och med och sjöng den på bänken och gick sen in och gjorde mål direkt. Där tog vi en vinst och vi insåg ju direkt att detta var ett vinnande koncept.

Efter detta har vi lyssnat på låten inför varje match och faktiskt inte förlorat sen dess. Visserligen åkte vi efter ett tag ner till källarligan, så motståndet är sämre nu. Men ändå!

Igår hade vi dubbelmatch och då kom osäkerheten: Räcker det med att bara lyssna en gång på väg till hallen? Vi vågade inte chansa! Några minuter innan vi skulle in på planen för andra gången gick vi in i omklädningsrummet och lyssnade igen. Vann vi? Såklart! Bonnie levererar! ;)


Tabellen ser riktigt trevlig ut nu :) (Vi är BKA Allstars) Jag gjorde dessutom 2 riktigt bra och fysiska matcher igår. Skönt! Då känns det inte lika hemskt att spela i korpen, men OJ vad jag saknar en riktig träning och match med tränare och coachning!

Första matchen (4-1) var vi bara 3 backar, det var jobbigt... Då var jag faktiskt inne på 1 baklängesmål. Men jag spelade 3 boxplay som vi klarade av. 1 assist fick jag till också. Trevligt!

Andra matchen (8-6) var jag inte inne på något baklängesmål. Riktigt skönt när vi ändå släppt in 6 stycken. 1 assist där med. Ännu trevligare!

Bjuder på något jag hörde igår som jag inte trodde jag skulle få höra i ett herromklädningsrum:
-Du ser ut att ha gått ner i vikt!
-Ja det har jag nog lite.
-Jaha, hur har du gjort? Har du använt LCHF?
Osv.
De börjar bli nojiga över gubbmagarna ;)

I helgen är det spelledigt så då passar vi på att ha lagfest. Den första för mig i det här laget! Spännande! :)

Inga kommentarer: