söndag 17 februari 2013

Nya bondespelet

Idag var vi bjudna till Tobbe på fika. Han ville bjuda igen efter fikat vi fick hos mor när vi passerade efter senaste Linköpingsturen. Oj vad mycket fika det fanns... Inte väldans bra så när i vikttävlingstider... I alla fall när man inte har så där väldans bra karaktär... ;)


Sen var det då dags för helgens viktigaste grej: Nya bondespelet!


Känns lite fel att kalla det nya... Det är skapligt slitet... Härliga detaljer i spelet dock, som lastbilen som åker på vägen där i mitten! Ja och den där gula tärningen som har hängt med sen jag var liten (om inte längre).


Komiskt är det att mamma, som har något sviktande minne ibland och blandar ihop saker, i detta spel har stenkoll! Jag hinner bara läsa Ditt staket så säger hon Jaha, 750 kronor!


Fast hon har ju haft det här spelet ett bra tag är klart. Något som syns... Börjar bli svårt att läsa texten. 40 år tror hon, i alla fall där i närheten.


Undrar hur många spel som görs idag som skulle hålla om 40 år om det använts så mycket som det här har använts...

Hur det gick då? Jag hade lika mycket flyt som mamma hade oflyt så jag kunde snabbt flytta till MIN herrgård.


Tog inte lång tid innan jag var i slottet med mina svarta pluttar. Detta är nämligen ett av de få spel jag inte vill vara grön plutt i. Väldigt viktigt sånt där... Det är lika viktigt som att jag måste vara bilen i monopol!


Ja hade jag inte fått vara svart så hade jag nog inte varit med :P

Inga kommentarer: