måndag 8 november 2010

Hemhem tur och retur på 11 timmar

Jag gillar verkligen att åka bil när det är klarblå himmel och strålande sol. Känner mig fri och ledig och det finns inga bekymmer! :) Båda kriterierna uppfylldes när jag igår tog en snabbsväng till Hjortkvarn över dagen.


Något trött var jag lycklig över att det är inne med håret slarvigt uppsatt i knut. Håret såg nämligen ut som använd svinto :S

Mamma var ärlig precis som vanligt (som den gången hon dissade mina byxor med "Tycker du verkligen du är snygg i dom där?!?") och svarade på frågan om jag kunde ta lite hårspray: "Ja du kan låna en kam också!!! PIK PIK PIK" -Tack mamma... ;)


Efter att ha ätit frukostfika hos mor började jag dra runt och våldsgästa folk och fixa saker. När jag sen väl var på väg hem var jag ganska imponerad av mig själv som hunnit med så mycket!

Ut och härja med en bakfull bror och fixa bilen. (Eventuellt har jag dock problem med bromsarna... Uff, orkar inte sånt...)

Till syster och kolla på bilder och få naglarna målade -Michelle, hur får jag bort det?


Vidare till stora storebror och fick då träffa familjens senaste tillskott: Dvärghamstern Lisa!


Hem till mor igen för att fylla magen med raggmunk ihop med Magnus och Anton och OJ vad jag fyllde magen. Var nämligen tvungen att äta för Linus också, ja och sen fanns det ju fruktsallad också -det är ett hårt jobb men någon måste ju göra det...

I mörkret blev det sen planksågande ute hos bakfyllebror så nu är faktiskt sängen fixad! Success!!! :)

Vidare till Pålsboda för att lämna matlåda till bror nummer 3 som tyvärr skulle iväg och spela innebandy. Som tur var så var Karina hemma och vi satt och bubblade ett tag :)

Dags att sen kolla in pajasbrorsonens och Saras nya lägenhet -I like!! Tyvärr blev det ett snabbesök där -men det tar vi igen en annan gång!

Sista anhalt: Kumla och lämna tillbaka kvarglömda saker från bakfyllebrorson. En sliten Pierre öppnade dörren och kunde inte helt förstå vad fasen jag gjorde hos dom en söndagkväll :)

Så jag lyckads beta av 14 släktingar, 6 hundar, 2 katter och 1 dvärghamster på bara några timmar! Bra jobbat tycker jag! :) Men nu vill jag ha både hund och hus lite mer än förut...

Missade tyvärr träningen -men det var nog bara bra för min hals är inte okej. Dessa nattliga hostattacker jag får är inte så roliga :( Kanske borde vila idag med och få ett längre uppehåll!? Ska fundera på saken...

Förövrigt har Linus lurat mig att boka ett nytt spel till wii. En specialutgåva i och med deras jubileum med de mest klassista spelen till nintendo 8-bitars. Okej jag har dom ju på 8-bitars också... Men ändå :) Dock en månad kvar tills det släpps... Typiskt!

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Köööp!

Ass sa...

Jag har redan köpt :) Men det kommer inte än på ett tag... :(