torsdag 28 november 2013

Vilken dag!

Gårdagen, vilken fantastisk dag! :D

Ja inte för att tisdagen hade slutat dåligt på något sätt! Jag hade ju smygbörjat firandet av min födelsedag och min namnsdag redan då med tårta till efterrätt :)


Cajsa hade även med sig presenter: Ett gäng riktigt gamla serier. Norska dessutom, så bara namnen på dom var roliga :)


Men åter till gårdagen! Inte nog med att jag både hade födelsedag och namnsdag, det var dessutom lönedag! Alltid trevligt när det ökar på kontot!

Startade dagen i soffan där jag blev bjuden på frukost helt enligt mina önskemål. Nyponsoppa och banan! Vad vore en födelsedag utan det? Dessutom lyxade jag till det med en tårtbit på morgonen -det får man göra! :)


Sen öppnade jag paket! Jag älskar att öppna paket!!!


På jobbet hade vi trivsellunch = jobbet bjuder på lunch. Man tackar!

Sen hem för att öppna fler paket. Fick bland annat dessa som ska hålla mig riktigt varm på isarna i vinter.


I några veckors tid har jag försökt fått Elis att hjälpa mig att köpa ett större minneskort till kameran. Han har inte helt velat hjälpa mig. Han har sagt att han inte riktigt haft tid men att han skulle hjälpa mig med det senare. Jag har frågat flertalet gånger... Nästan tjatat... Blivit lite sur för att han inte bara skickat mig en länk med vad jag kunde beställa (som han brukar göra). Igår kom förklaringen varför han varit så dum :P


Förlåt för tjatet... och tack! :)

En annan riktigt bra grej jag fick var en ny kalender. Folk skrattar åt mig att jag använder "analog" kalender... Men det är något visst att sitta och bläddra och planera i en papperskalender. Jag gillar det mycket mer än elektroniska versioner! Men jag inser att jag börjar bli ganska ensam om detta...


Samma sak med text-tv. Där blir jag också pikad... Jag gillar ju text-tv! Sida 358, 377... Det är bra grejer det! :)

Sen råkade jag visst ge mig själv några fler presenter också... Sånt som händer! :)


Kvällen var inte slut där! Lägenheten pyntades och det bjöds på tacos -PÅ EN ONSDAG! Vilken grej! :)


Tobias och Marie verkade ha tröttnat på Elis som på alla planeringsmöten tjatat om att han vill ha fish and chips i London. Han fick en variant av det redan igår så kanske han kan hålla sig lugn ett tag in på resan nästa vecka :P


Kollade på hockey på kvällen och för att det skulle bli så trevlig som möjligt stannade jag hemma istället för att åka till hallen. Vad händer? Ja vinst! :) Dessutom kom nyheten att Nygren kommer tillbaka till Färjestad! Man tackar :) 

Avslutade kvällen med att somna i soffan. Gött! :) Riktigt bra dag! 

3 kommentarer:

Rogersdottern sa...

Jag har oxå papperskalender... Så helt ensam är du inte.. :-) Grattis förresten i efterskott, verkar som din dag varit bra. Härligt!!

Maritta H sa...

Grattis i efterskott :)

Ass sa...

Tack så mycket! :)