lördag 9 november 2013

Fina fisken

Alarmet drog igång redan innan 6 imorse :S Hua! Men vad gör man inte för att fånga de stora gäddorna? 6 spön i båten och så här såg min betesuppställning ut. Ett gummibete och två gamla westinare i olika färger.


Jag var ute ihop med han med mustaschen... Han bugade dock inte och frågade om någon dans trots att jag sjöng så vackert(?) om honom...


I väntan på de stora fiskarna så övade jag på hur jag skulle sitta sen med min monsterfisk :)



Mycket segare fiske idag än senast :S Dessutom fastnade de inte ordentligt på krokarna, så trots att vi hade många som var där och nosade fick vi inte upp så många (6 totalt).


Får vi inte fisk på nästa vända ger vi upp för dagen sades, och hot hjälpte visst för strax efter det kom ett ordentligt hugg. Min tur att drilla:


När fisken kommit upp i båten började det regna ordentligt och det började likna förra turen :S Blev en fisk på 92 cm och 5,8 kg i alla fall :) Dagens största och min näst tyngsta någonsin.


Jag höll den dock lite dumt/långt bak så fisken blev böjd som en banan :S men det var ju för att jag bara hade övat på hur jag skulle sitta med större fiskar! ;)

Sen kom haglet och vädret blev alltför likt förra turen. Vi avbröt dagens tur som troligen var årets sista för mig. Nästa år är målet tvåsiffrigt! Man ska sikta högt/tungt ;)

7 kommentarer:

Tjoxen sa...

Han har en fin båt. Nästan så man skulle kunna bli bög för att få följa med och fiska..

Ass sa...

Du kan få följa med utan att ligga med honom ;)

Tjoxen sa...

Måste jag ligga med dig istället då? :/

Ass sa...

Inte ens det :)

Tjoxen sa...

Behöver jag inte ens betala bensin? Det låter för bra för att vara sant. Hur många knop går båten?

Ass sa...

Om du inte betalar bensin måste du dansa i båten! :P Ca 30 om man åker en person.

Tjoxen sa...

Typ lapdance?