lördag 30 november 2013

En skam för Sverige

Igår var jag och Anna på standup: En skam för Sverige.

Soran och Betnér behandlade en hel del ämnen som de inte riktigt är så nöjda med gällande hur det är i vårt land just nu. Det ämne som tas upp mest är inte helt oväntat SD och deras följeslagare eller de med liknande tankesätt.

Jag bara önskar att alla som överhuvudtaget funderat på att rösta på SD går och ser den här showen och inser hur IDIOTISK deras tankegång är! Att de får se hur likt det är tankegången som fanns i Tyskland förr... Att de kan förstå hur de matas med vinklad och felaktig information. Hur felaktiga slutsatser dras om och om igen. Julen kommer inte att ställas in för att en moské ÖNSKAR att ha böneutrop (de har alltså inte haft det som ett KRAV som många verkar tro).

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA gå och se showen! Försök ha ett öppet sinne och TÄNK!

Rösta inte på SD för att visa ett missnöje. Är du inte nöjd med de andra partierna: RÖSTA BLANKT! Rösta inte på ett parti som faktiskt försöker motverka att fler människor ska få ha det bra och må bättre. Visa ditt missnöje på annat sätt än på ett som faktiskt får människor att må dåligt!

ÅHHHHHHH JAG BLIR SÅ UPPRÖRD ATT DET FINNS SÅDANA IDIOTER SOM GÅR PÅ SD:S POLITIK!!!

Tyvärr finns dessa även i min närhet... Om du funderar på att rösta på SD och inte orkar gå på En skam för Sverige så kan vi väl i alla fall ta ett prat?! Säg varför du tycker att rösta på SD är en bra grej så ska jag försöka förklara varför det är det motsatta och hur den anledningen du anser vara bra egentligen är helt galen eller är grundad av helt felaktiga uppgifter. Jag ska lyssna på dina argument och sakligt förklara, i alla fall försöka, hur det egentligen är.

En annan sak jag önskar. SLUTA LÄS AVPIXLAT och andra värdelösa sidor med vinklad "fakta"!!! DET ÄR INTE SANT!!! Jävlar vad dum du är om du tror det!

KÄLLKRITIK!!!

Jag är inte egentligen politiskt intresserad. Jag tycker det är fasligt ointressant! Men jag har ändå ett hjärta och ett förstånd. Med det kommer man långt!

Men du säger ju negerboll!?
Ja, i min släkt säger vi ofta negerboll. Det är sant! MEN jag säger det inte i sammanhang där det kan finnas risk för att någon tar illa vid sig. Jag har säkert gjort det förr, men nu tänker jag mig för. Säger ofta chokladboll även med släkten numera. Man kan ändra sig! Det måste inte alltid vara som det har varit tidigare. Utveckling är okej!

Jag är långt ifrån politisk korrekt hela tiden. Det är jag medveten om. Jag använder tillexempel inte ordet hen. Jag gillar det helt enkelt inte, men de som vill använda det får såklart använda det om de vill. Jag bryr mig verkligen ingenting om ifall någon refererar till min läkare som han även fast jag har en kvinnlig läkare. Där orkar jag bara inte bry mig!

Imponerad av de som orkar ta fighter i sådana här frågor varje dag. Sån är inte jag. Men ett inlägg är bättre än inget inlägg alls! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på vinsterstudion och bli på bättre humör :)

3 kommentarer:

T (som i Tråkigt Tidningsbud) sa...

*applåd*

Ass sa...

Tackar :)

Zäta sa...

Heja!!