måndag 9 september 2013

Att göra sig redo för ett bröllop

I lördags morse gjorde jag mig redo för att åka på bröllop. Först måste man ha med sig lite bonus till kvällen... Hade lite problem att få i razzen i pluntan, men med hjälp av lite frystejp gick det helt okej :)


Kom ut till Cosby och insåg att han inte alls var redo att åka på bröllop :S Vad fasen! Han har ju vetat om detta jättelänge! Fick svänga förbi Statoil och snygga till honom så jag inte skulle behöva skämmas, för en ren bil ska man ha på bröllop!


Mötte upp Lisa i Jönköping. Kunde inte låta bli att säga eliiiiiiit (WOW-Jocke) när vi gick in på hotellet :)


Vet inte helt vad som var så superior med vårt hotellrum... Kanske tv:n? Aja, rummet funkade bra i alla fall. Vi skulle ju bara byta om och senare sova där.


Utsikten måste man såklart ta en bild på!


Man vill inte gå på bröllop hungrig så det blev en sväng till donken. Ja för man vågar ju inte chansa på någon restaurang där man inte vet vad man får... Visst Michelle!?! Visst?!? ;)


Efter det ska man byta om och clinta upp sig. Det gick fortare än vad jag hade trott så vi fick gott om tid åt att fotografera varandra uppclintade, ja för man vill ju ha bildbevis när man snyggat till sig! Det var tur att vi hade gott om tid... Inte många bilder som vi tyckte dög...


Jaja, får väl duga då...


Det här blev min favorit :P En Morgan-pose kan väl aldrig vara fel?


Njo... Om man har kort klänning...

Inga kommentarer: