torsdag 3 maj 2012

Valborg

Då mina bromsbelägg tagit slut så blev det att låna mors bil för min Linköpingstur. Snälla bror åkte istället till Örebro, fixade nya bromsbelägg och mekade. Tur att jag har snäll (och duktig) släkt :)

Började med ett åka upp till kontoret och sitta där och härja när de andra jobbade :) Sa de välkända orden: Ahhhh det är skönt med en liten paus då och då! ;)


Som tur var så var det bara halvdag så jag behövde inte hänga där så länge innan vi kunde gå till innergården för en fika i solskenet :)


Jag testade en cola nofloat som vi uppfann. Cola+Mjölk! Det borde ju vara ungefär samma smak som cola+glass... Faktiskt smakade det inte alls så illa som det lät :) Eller det smakade inte illa alls... En bubblig milkshake...


Eller ja, först var vi faktiskt till bolaget. Jag blev så fasligt nervös när han i kassan kollade så himla länge på mitt leg. Hade det gått ut ur datum? Vad var det för fel? Såg jag konstig ut? Han kollade upp på mig och så ner på leget flera gånger. Tillslut frågar han: Du har jobbat för mig va?
Piuh! :) Ja, det har jag!  Trodde inte han skulle komma ihåg det, för jag var bara i hans butik en så där 3-4 gånger. Men han hade väl bra minne för ansikten kanske :)

Efter en liten förfest hos Lisa gick vi till Johan och Sofia för grillfest. Man måste nämligen grilla på Valborg! Det gör alla! Jag skulle äta 10 korvar som alltid! :P (Jag åt inte 10 den här gången heller :( )


En samling av gamla innebandykompisar och nya bekantskaper på plats. Trevligt :)


Dock lite ont om sittplats så vi fick äta i omgångar. Men finns det hjärterum får i alla fall några sittta... :)


Fortsatte festen inne. Här sitter jonas och headbangar och Foppa undrar vad fasen han håller på med!? (I alla fall ser det ut som så...)


Joel med den hesa rösten försökte göra sig hörd. Något som Jonas verkar tycka va underhållande :)


Sen blev det lite allsång och Johan tog ton. Viktigt med gester också!


Efter önskemål fick jag uppleva den där natten för många många år sedan när Jonas satt uppe iförd toppluva och lärde sig hela Shaggys Angel :) Han gör den fortfarande bra!


Toppluvan gav oss en sån smurfkänsla att vi inte kunde låta bli att klä ut honom :)


Dagen efter var solen fortfarande på bra humör så vi la oss på innergården. Eller jag satt mest och försökte gömma mig från solen. Jag orkar inte bli så där rosa som jag alltid blir... :S


Avslutade besöket med 2 timmar i Folkungahallen :) Plojspel alltså! Alltid sjukt roligt :)


Seg hemresa bara... Tur att jag kunde pausa hos mor för mat och fruktsallad ;)

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Vilken snygg grillstil man har!
Kul med bilder. Nu ler jag :)

Ass sa...

Haha, ja du har en snygg stil där alltså :D