måndag 28 maj 2012

Trädgård och pizza

Vaknade upp på mitt rum hos Berra och Karina i lördags. Ja jag har faktiskt ett eget där! :) Ja, eller jag delar det med Ceasar och Michelle... Men ändå :) Berra ville gärna att jag skulle sova i överslafen i våningssängen. Jag vill gärna höra om du trillar ur så jag kan komma och hjälpa dig. Ligger du här nere kanske jag inte hör! Han är så omtänksam min kära bror ;)

Klockan hade dragit iväg en bra bit innan jag släpade mig upp så det här fick bli frukosten. Riktigt gött faktiskt.


Ceasar visar ibland rätt mänskliga drag. Trots att det fanns skugga i trädgården gick han och la sig mitt i solen och låg och pustade och frustade av värmen och solade :)


Efter frukosten tog vi en promenad och hittade då de finaste hästar jag någonsin har sett! De där kan jag också tänka mig att klappa och rida på! :)


Träffade på Jesper och Pierre som var ute och kastade lite disc så vi satte och och bubblade lite med dom. Jag kliade mest på mina prickiga ben :S Jag hatar mygg!!! Varför ska de alltid vara på mig som inte tål? :(


För att tänka på annat testade jag på rutschkanan (hur stavas det?). Den var brant! Det gick fort! Jag hade fel trosor på mig för att åka :S


Så skulle vi alla kasta lite disc. Jag är verkligen värdelös på att kasta disc :( Jag kastade till och med på Pierre :S


Aja, till och med jag lyckades komma fram till gungan som var ett av våra mål.


Karina hade som vanligt svårt att låta bli klätterställningarna!


Färdigpromenerade la vi oss sen (väldigt tjatande på mig om ordet sen... men det har ju hänt så mycket! förlåt!) i trädgården och snaskade lite. Fasen så underbart skönt det är med trädgård! Jag är så fasligt avundsjuk på deras hus! Det vore perfekt för mig i både storlek och läge. Ja eller inte helt läget, men solläget och med mer grönt på andra sidan häcken. Det skulle bara ligga i Karlstad också... ;) Jag vill ha hus...


Kvällens första drink blev en vindrink som jag valt att kalla Astrina av förklarliga skäl. Först tar man en skvätt av vinet Karina hade kvar från gårdagen och så fyller man på med det lite av ett helt annat vin som Astrid hade kvar. Sen toppar man det med lite sprite, några jordgubbar och så is. Finfint!


Jag körde inte på Robins duschkex utan testade på det här med duschcider istället. Funkade mycket bra!


Så (för att inte skriva sen) satt vi och värmde upp på uteplatsen igen.


På väg till pizzerian ville jag och Berra köra en favorit i repris från gårdagen och busade till det med att dricka på skolgården igen. Tur det inte är några barn där nu!


Vi var helt ensamma på pizzerian till en början men det gjorde oss ingenting. Solsken och uteservering är inte så dumt det. 


Fasligt god pizza! Varför har jag inte haft kyckling på pizzan förr?


Även i lördags fick vi sammanstråla med Pingo. Undrar om han varit på Robins balkong? För han var glad...


Nu måste jag väl ändå få lov att köpa nya converse?! Undrar vilken färg det ska bli denna gång... Nya svarta?


I väntan på resten stod Berra och dansade själv inne på pizzerian :) Jag hann dock inte föreviga det :( Men det var här han stod!


Trubadurerna kom och underhöll oss med all möjlig musik. Tyvärr även Winnerbäck och Kent, men oftast fick vi igenom våra önskelåtar istället :)


Success!!! Jag fick tag på en keps! :)


Vi var faktiskt inte heeeeelt själva på Pizzerian, men det var inte så där överdrivet många...


Fullare än så här blev det nog inte direkt på dansgolvet.


Avslutade kvällen med er par riktigt gröna drinkar. Oj så gröna!


På hemvägen plockade jag inga rabarber denna gång!

Inga kommentarer: