tisdag 29 maj 2012

Nya prylar

Mamma får slita hårt med sin nya telefon. Den strular igen :S Nu har jag sagt åt henne att åka in och begära en ny. Hon kan ju inte ha en som ändrar inställningar av sig själv hela tiden och slutar fungera :( Får bli att ställa om allt åt henne igen, men det kan det vara värt om hon får en som funkar.

Själv har jag också några nya prylar. Eller ja i alla fall ny för mig. Min gamla ärvda sovrums-tv har nu blivit utbytt. (Så om det är någon som vill ha en liten 14tummare till typ husvagnen kan ni ju säga till! :) )


Nu har jag Berra och Karinas gamla sovrums-tv :) Blev bra!


Jag har även shoppat nytt! Jag sa nämligen till Linus att jag behövde en liten bärbar högtalare att ha med på stranden, camping och liknande. Då är det så bra med Linus att då kommer det en länk med: Den här ska du ha! Perfekt ju! :)


Dock trodde jag inte att den skulle vara så här liten och pluttig! :-O Men det blev ju bara en positiv överraskning. Så smidig att ha med sig! Dessutom är det uppladdningsbart batteri, trådlös överföring på massa meter, stöd för spotify. Ja jag är mycket nöjd! :)

Inga kommentarer: