fredag 18 maj 2012

Gamby

Igår var det dags att bege sig från vinst-Karlstad till förlust-Hjortkvarn. Ja och nu syftar jag inte bara på kvällens bittra förlust i hockey-vm utan även angående min och mammas trissvinster. Det började ju med 3 lotter, som blev 3 nya, som blev 1 ny, som blev 1 ny, som blev 2 nya. Men de sista skrapade vi i Hjortkvarn och där tog vinstraden slut :( Typiskt...

Då min karaktär gällande att äta vettigt försvinner så fort jag landar hos mor (hann inte ens vara där en timme innan jag hade moffat i mig hur mycket fikabröd som helst) så kände jag att jag behövde ut och vandra en sväng. Detta kan ju vara trevligt att göra med sällskap så jag åkte ut till Gamby för att traska med Maria.

De hade just kommit hem efter en tur till Örebro för att fixa med saker för morgondagens mopperally. Men här vet jag inte helt hur de hade tänkt...


Det står ju klart och tydligt att man inte får öppna :( Hur ska de då kunna använda det?! :S


När vi traskade runt i skogen mekade de andra med mopparna. Jag hämtade sen även hem min Rataxes som ska få ut och åka imorgon på rallyt :)


De hade inte bara gjort dåliga köp som inte gick att använda i Örebro utan även riktigt populära kattleksaker. Till och med gammalkatten sprang runt med musen i munnen och kastade runt med den :)


Jag snodde traditionsenligt Antons plats (märkligt att vi alltid vill ha samma platser... :P ) men det gjorde honom inget då han tänkte att han kunde ha Magnus plats!


Den planen funkade dock inte så länge... Bara glöm det! Jag har haft den här platsen sen jag flyttade hit!


Men efter en smart telefonstöld kände jag inte helt för att sitta kvar på Antons plats längre... Typiskt...


Nu är det dags att dona och vara duktig... Fixa med moppe, träna och tvätta bil står på programmet... Jättekul... :S

Inga kommentarer: