söndag 6 maj 2012

Köp hus!

Nu har jag väl inga större planer på att köpa hus i Hjortkvarn... I alla fall inte nu... Kanske sommarstuga i framtiden?!

I alla fall ligger det ute ett hus nu som jag skulle vilja ha. Det är vårt gamla släkthem (morfars föräldrahem) Snöbäcken som finns till salu.

Inte egentligen mitt drömhus men det har något visst! Framförallt utomhus!


Det är så mysigt! Sen att det bor en sjukt go Martha där nu gör inte stället sämre ;) Tycker dock det är lite synd att hon ska flytta :( Mest för min systers skull...


Inuti skulle jag nog vilja ändra lite färgmässigt då jag inte är så förtjust i sån massa färg, men det är ju detaljer! Bastu och grejer gillas :) Sen en liten söt gäststuga på det. Nu ligger det ju inte vid vatten som jag skulle önska, men ändå...


Åh, jag vill ha! (Fast ändå inte... :P )

6 kommentarer:

Pierre sa...

Köp! Då kan vi ju ha cykelfester till dig.. gud va kul!

Ass sa...

Fast jag vill ju också vara med och cykla... Så länge inte Jesper visar vägen... :S

Kan vi inte tvinga någon annan att köpa det?

Anonym sa...

Hej!
Vi googlade "Hjortkvarn" och hamnade på din blogg... Orsaken till vårt intresse i Hjortkvarn är att vi vill köpa det fantastiska huset! Har varit där och kollat, det verkade vara en underbar plats, omgiven av skogen. Om vi nu lyckas köpa det får du såklart komma och kolla på din morfars föräldrahem - enligt min Motala-mormor har min morfars släkt haft lanthandel i Hjortkvarn för urlänge sedan (någon som dog av blodförgiftning efter att ha huggit sig i handen med en kniv!). Vi bor i Holland nu men är på väg att remigrera till Sverige...
Vem vet, kanske ses vi i Hjortkvarn någon gång i framtiden (bra drag vid macken?)

Hälsningar från
Camilla i Nijmegen, Holland

Ass sa...

Åh vad kul! :) Jag är från Hjortkvarn från början och brukar åka dit rätt ofta och hälsa på släkten :) Stora delar av släkten bor fortfarande kvar där och jag trivs mycket bra med att vara där.

Får hoppas att ni får köpt huset då så får vi ses vid Glassbaren istället. Där är det nog bättre drag :)

Ska fråga mamma om hon vet något om din släkt. Har du någon e-post jag kan kontakta dig på? (Om du vill är klart :) )

Anonym sa...

Hallå igen!

Jo, glassbaren såg ut att expandera. Har du gått i skolan där? - vår dotter fyller sex i sommar så det blir förskola (fast här i Holland har hon redan gått i skolan i två år)!
Morfar hette Jansson i efternamn och han kom från Godegård, men om det var hans släkt på mammans eller pappans sida vet jag inte. Det där med kniven var innan penicillinet infördes, typ på 20-talet.

Sätter helst inte e-postadressen här på bloggen, har du en bra idé om hur vi kan lösa detta?

/Camilla

Ass sa...

Ja jag gick i skola där från 1-6 och det var toppen :) Vi var bortskämda med riktigt bra lärare och sen är det ju faktiskt en fördel med små klasser (även om det kanske börjar bli lite väl små klasser nu :S ).

Du kan maila mig på astrid.karlsson@gmail.com så ska jag se om mamma kan minnas något av din släkt.