tisdag 15 maj 2012

Halvvägs efter en tur till Skåre

Mor kör hårt med mig och tvingar mig att laga mat åt henne hela tiden. Hmpf, verkar som att hon tror att hon är här på semester ;) Okej, kanske är det så att jag eventuellt blir något bortskämd när jag är hemma hos henne, så det är väl inte mer än rätt att jag skämmer bort henne nu :)

Efter att ha tryckt i oss massa pastasallad kände vi att en promenad var på sin plats och vi begav oss till Skåre för kontrolljakt.

Solen var på väg ner när vi traskade iväg på stigarna. Jag skuttade inte lika mycket idag för pastasalladen och gravitationen tyckte inte att jag skulle det...


Hittade en mysig bänk som stod där upplyst av solen mellan träden och omgiven av vitsippor. Där skulle man sitta och kuckilura med någon :)


Gick förbi Moelven där det fanns en massa brädor och mamma kände sig som hemma, för det luktade ju som vid Sågen i Hjortkvarn :) Lukta gott!


Solen hittade även fram till tågbron som gick över en av klarälvens avstickare.


Vattnet såg relativt lugn ut förutom på ett ställe mitt ute i älven där det bara böljade upp.


Såg riktigt märkligt ut när det bara var strömt på en viss punkt. Hur kan det bli så? :-O


Här startade den jobbiga biten på dagens promenad: uppför uppför uppför... och det brant!


Den gröna linjen visar höjdskillnaden och ni kan se där vid 4 km.... Pust... Där var det tungt! Stackars mor! :S


Vi betade i alla fall av 6,5 km och kände oss riktigt nöjda! Jag har nu dessutom betat av 50 av 100 kontroller :) Halvvägs, då är det väl nedförsbacke resten?! ;)

Ja just, antar att ni väntar olidligt på att få höra hur det har gått med trisslottsskrapandet idag?! :P Vinst 25 kr! Så imorgon blir det mer skrapande... Snart kommer miljonerna...

2 kommentarer:

Elis Wessmark sa...

Det är grundare där stenarna ligger därför strömmarna syns bättre just där. Ett bra ställe att fiska lite harr på om du skulle få sug efter det.

Ass sa...

Det måste vara fasligt mycket grundare där!

Det stod något om att rädda Aspen där... Det ska man alltså inte fiska?