onsdag 16 januari 2008

Pust och flås

Just hemkommen från Motala efter DM-match mot Solfjädern. Stod 2-3 (alltså ledning för oss) med en minut kvar, då lyckades de peta in 3-3. De är fasen otroliga! ALLTID ska de lyckas göra mål i slutet... :S Grymt starka i det läget. Dock lyckades vi peta in en boll i sudden. :D Äntligen lite flyt!
Ska väl ärligt talat säga att jag inte hade så stor tro på vinst när vi åkte iväg. En hel femma borta... Så det var extra skönt att se en sån laginsats. Alla slet och hjälpte varandra. Gött!

Min egen insats då: Ja för att vara så otroligt dåligt tränad och ur form så får man väl vara nöjd. De kom ikapp mig ganska snabbt men jag fick ändå det mesta med mig. Bland annat en straff :) Men det känns att jag inte har tränat ordentligt på länge. Orken tryter och jag känner mig såååååå låååååångsam. :S Men men, det kommer... vänta bara! :) Fick spela point i powerplay vilket kändes lite ovant men det gick också okej, inte klockrent på långa vägar men okej i alla fall. Självklart alltid skoj att spela powerplay och boxplay! Match igen på söndag, ska bli skoj! Men ännu viktigare... FC nästa helg... Jag är laddad som bara den!!! :D

Inga kommentarer: