söndag 20 januari 2008

Ditt jävla fetto

Bytte ut innebandysöndag i sporthallen, som har blivit lite av en tradition senaste tiden, mot innebandysöndag i kärnahallen. Hallen där de bara målat linjer direkt på betonggolvet... Nästan i alla fall... :P Mina benhinnor drömmer mardrömmar om den hallen.

Kollade först på FC mot Boxholm. De orangklädda borde vara en mumsbit för FC och spelmässigt så hade ju faktiskt inte Boxholm något, dock hade de en köttmur och körde på kontringar. Effektivt för matchen slutade 7-7, tämligen otippat och sett till matchen orättvist. Bollinnehav 90-10?!? Får hoppas att detta inte gör FC alltför hungriga till nästa helg då det är vi som står för motståndet. Börjar redan bli lite nervös faktiskt!
När jag kollar på FC så känner man ju lite saknad, det får jag erkänna. Blev ju ganska många år med flera i det laget. Men men, en vacker dag kanske... :)

Vår match då: BK Vingen stod för motståndet. Vingen som måste vara det mest osportsliga laget i hela serien. Inte bara för sådana kommentarer som de sa idag: Ditt jävla fetto! (den tog hårt, men att gå in i nästa byte och slå en tunnel kändes mycket bra :D) Håll käften! Men aldrig för i helvete domarn! (Fattar inte att de inte åker ut för snack oftare) utan även för deras farliga oschysta spel med riktigt fula tacklingar och efterslängar. Jag skulle skämmas för att spela i ett sånt lag... Men som Wiman sa: Man blir nog sån av att bo i den lukten :D

I alla fall, matchen då! Vinst med 5-0 och var väl inte så att de hade mer spel än några kontringar. Imponerad att Pang kom ur matchen utan skador så mycket stryk som hon åkte på! Jag hamnade på grund av Palles sjukdom på centerplats. Alltid lite ovant och förvirrande. Har lite problem att komma med i anfallet som center, men idag tyckte jag faktiskt att det gick ganska bra. Jag var inte alltför missnöjd med min insats i stort idag trots att poängen uteblev :) Målskyttar och sånt får ni läsa någon annanstans än här, för det här är min egosida och här handlar det om mig ;)

Måste passa på att tacka Robin för fylleringningen inatt, det var otroligt underhållande! :D Gillade även Pierres kommentar när vi pratade om systembolaget: Ja, eller du kanske inte är 20!? Haha, jag måste verkligen se ung ut...

Hade lite svårt att somna inatt så jag låg och planerade inför Larvik, uff, det kommer bli fullt i bilen med grejer... och dyrt blir det med för det är ju lite jag vill köpa nytt... inge vidare... träligt... ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

När du gör poäng är jag övertygad om att det kommer stå även här...

Ass sa...

Det är väl självklart ;)

Anonym sa...

Att spela i FC kanske är närmare än du tror
;-)

vi saknar dig med!!