måndag 14 januari 2008

Idrottsgalan

Har just kollat på slutet på idrottsgalan och jag blir så otroligt irriterad!!! (Jag vet, fånigt att bli irriterad över sånt, men men… sån är jag!)

Hur tänker svenska folket? Hur f-n kan Zlatan vinna Jerringpriset? Vad har han gjort i år som är så outstanding? Öst in mål i landslaget? Skulle inte tro det... Visst att han presterat bra i serie-A men inte så att det kan överträffa de andras prestationer. När valet stod mellan Kallur och Zlatan så kändes Kallur självklar. Vilken säsong och vad hon har höjt sig!

Får väl erkänna att jag har dålig koll på Ekström, Karlsson och Stensons instanser men jag håller både Anja, Carro och framförallt Lidströms insatser högre än Zlatans. Lidström får mitt pris!

Över till något trevligare: Andra träningen utan lindor, uppvärmningen kändes inte alls lika tung idag och jag kände mig ganska pigg på resten av träningen också. Alltså, relativt pigg om man ser till vad man kan förvänta sig. Är ju ljusår från något som ens kan likna form… :S Detta togs även upp på mitt ”utvecklingssamtal” jag hade innan träningen. Dålig form och tekniken behöver övas upp. Hänger ju mycket ihop med min katastrofala höst med lårskador plus att jag missat träningar på grund av jobb. Fick lite positivt också. Gör ett bra jobb som kapten, har pondus, snackar mycket på planen och kommer med bra tankar. Spelförståelse och fysiskt spel nämndes också. Inget oväntat som kom upp egentligen. Nu är det bara att starta vandringen tillbaka till något som liknar form i alla fall.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lidas? Vaf gjorde han i landslaget förra året? Nej just det, han spelade inte ens med dom ... Fast okej, blir han ligans bästa back iår igen, DÅ ska ha priset!! Nej Mattias Ekström vinner för 2:a gången världens tuffast touring-klass för bilar, trots att de värsta konkurrenterna försökte torpedera honom i nästsista tävlingen. Dessutom vann han för 2:a året irad "race of champions" på ett fullsatt Wembley, mot världens bästa bilförare så som Sebastien Loeb ...