söndag 27 januari 2008

Derby

Förlust igen... Så matchen vill jag inte skriva så mycket om, ja och poängen behöver jag inte ens välja fall jag ska skriva om eller ej för de var obefintliga. :S Ego som jag är då: Min insats är jag faktiskt riktigt nöjd med. Kanske låter dumt att jag kan vara nöjd vid en förlust men det är ju min förbannelse, när det går bra för laget har jag varit kass och när vi förlorar känner jag att jag har haft en bra match. Nöjd då... För det första så blev jag mycket glad över att jag kunde spela matchen utan lindor, tog en chansning och den höll. Nu kanske man snart kan vara tillbaka! För det andra så kändes det som att jag lyckades bra med det jag tänkte göra och stod upp i närkamperna. Synd bara att det inte resulterade i något. Lyckades med några finter i alla fall. Ruligt :)
Idag ska vi mötas med b-lagen, då ska det bli vinst! :D

På kvällen hade jag fest hos Lisa (då min festlokal inte verkar så uppskattad pga avståndet till stan). Trevlig förfest men stökighetsgraden låg på mig eftersom jag har match idag då. Går man då ut på krogen så ser man allt man inte vill se. De taffliga raggningsförsöken, hur illa det ser ut med par som hånglar mitt bland folk, hur fulla och odrägliga folk är... Usch... Bättre att vara en av dom än att se detta ;) Kebab på natten och sen taxi hem. Även där ett tecken på att jag inte var stökig nog, för antingen får jag för mig att gå hem, eller så hamnar jag hos Lisa, men igår tog taxin mig ända hem.

Har för ett tag sen lagt till en sidräknare här på bloggen, kul att se hur många som läser. Men upprörande hur få som skriver kommentarer!!! Skärpning ;) Man kan även se ungefär var de som läser bor. Säger mig ju inte så där jättemycket vem som varit inne när det står Linköping men kul att se när Fingret läst i Sydafrika, Cajsa i Bethlehem och även några norska besökare trillar in. Verkar även som att någon i Eslövstrakten läser. Det har jag dock ingen aning om vem det kan vara??! Vem är du?? :)

Inga kommentarer: