lördag 27 april 2013

Örongodis(?) på roadtrip

Nu har jag fått ihop en playlist inför roadtripen till Tyskland. Den blev inte alls som jag hade tänkt :S Jag hade planerat att sätta ihop ett gäng riktigt bra "rocklåtar", både gamla godingar och nyare och så några få plojlåtar som passar Tyskland. Det blev det inte...

Folk var fasligt ivriga att tipsa om tyskförknippade plojlåtar, men bra/riktig/vettig musik, nja, det var svårare att få tips om. Är det kanske så att det är pinsamt att tipsa om något som man faktiskt tycker är bra fall andra inte tycker samma sak? I alla fall så det blev mer en plojlista med inslag av bra låtar. Ja sen har jag även försökt plocka lite från artisterna som ska spela på Bråvalla och så smög sig lite gammal skejt-punk med :) Som krydda på allt så finns låtar som har någon koppling till att åka bil/färdas långt.

Oavsett så blev det en lista som passar mig väldans bra :)

Vet inte ens om det är lönt att försöka försvara låtvalen... Men jag kan lova att det är svårt att lyssna på den här listan utan att dra på smilbanden! Antingen ler du för att det är skoj, nostalgiskt eller helt enkelt för att det är bra :)

Lyssna här!

P.S. Visste ni att Vikingarna släppt flera plattor på tyska?! :D Underbart!

Inga kommentarer: