söndag 28 april 2013

Flyttfix

I helgen har jag börjat ta tag i det där som man alltid väntar för länge med: Fixa saker inför flytten. Jag vet ju med mig att jag kommer vara borta en hel del inför flytten så det är inte så många helger jag har fritt för att förbereda och packa. 2 månader kommer att gå alltför fort är jag rädd...

Nu har jag i alla fall styrt upp och planerat allt som ska göras ihop med min kompis Excel. Ja, man skulle nästintill kunna säga att jag har inventerat :) Jag borde väl inte berätta hur nördig jag är gällande sånt här... Men jag älskar att göra listor! :$ Planera, sätta färger på saker... Vad ska göras? Vad är gjort?

Ett smakprov:


Har varit en sväng till återvinningen idag. Det var inte det lättaste! Sakerna jag skulle kasta innehöll ju flera olika material... Vart skulle jag kasta de olika sakerna? Tänk om någon ser mig kasta fel och blir arg!? Kanske jag förstör något om jag kastar fel!?

Beslutsångest... Nästan enklare att behålla och flytta med sakerna än att åka och kasta... ;)

Jag lär inte få någon påsbrist när jag flyttpackar i alla fall :)


Nu förstår jag varför påslådan har varit så besvärlig att öppna och stänga :)

Är i alla fall så gott som klar med förrådet nu. Har ett gäng kartonger som ska gås igenom som är uppflyttade till lägenheten. Annars är detta allt som ska vara kvar! Ja och då är de höga kartongerna tomma som jag enbart sparar tills jag ska flytta TV och högtalare något längre än en våning.


Det här är ju ingenting! :-O Vad skönt! För jag tror att Mr Bröt-Jag-Sparar-På-Allt-Jag-Kan kommer behöva en del plats i förrådet :P

Inga kommentarer: