torsdag 25 april 2013

Långtvättade byxor

Långkok ska ju göra maten extra mör och smakfull. Jag hoppas att något liknande gäller får långtvätt, att kläderna då blir extra mjuka och sköna. Jag råkade nämligen glömma ett par jeans i tvättmaskinen i tisdags kväll :S

Först idag, när jag tänkt ha byxorna, märkte jag att jag glömt dom. Fasen! Sprang ner till tvättstugan och hoppades att ingen skulle ha tvättiden nu på morgonen så att jag kunde komma in. Tur, ledigt, jag kom in! Dock så såg jag inte till några jeans på bänken där folk brukar lägga kvarglömda kläder (oftast strumpor). Fäen!

Men så såg jag att maskinen fortfarande var på och stängd -och där inne låg de kvar :) Skönt! Ja, inte för att jag kan ha byxorna idag, men det hade varit fasligt tråkigt att bli av med ett par.

Tänkte först att det var märkligt att ingen hade tvättat på hela onsdagen, men sen det är väl egentligen rätt förståeligt... För dagtid är det väldigt sällan att folk tvättar (jobb är något mer vanligt) och ingen vågar väl ta min egentliga tvättid på onsdagskvällen?! ;)

Annars då?

Torsdag... Så ska jag klippa mig! Hur tänkte jag nu?! Det kan ju bara inte bli bra :S Jag kommer se ut som Michelle när jag går därifrån!!! :S


HAHAHA, den är lika kul än :D

Har fått in mycket låttips, men nästintill bara tyska plojlåtar. Kan ni inte komma med vettig och bra musik också? Vore fasligt uppskattat! Tack :)

3 kommentarer:

Ass Little Helper sa...

Några tips:

Sabaton - Primo Victoria (gärna högt så många tyskar hör texten)
Sällskapet - Nordlicht (låter som en trevlig krog i hamburg)
Rammstein - Die Sonne (nån rammstein-låt är ju given som uppvärmning inför bråvalla)

Och vad som helst med Helloween såklart

Ass sa...

Sabatons låt var redan med :) Rammstein har bara Du hast med på spotify (vad jag kunnat hitta), så den är med. Men Sällskapet är tillagt :)

Elis Wessmark sa...

Har vart på Nordlicht några gånger. Trevlig är den men aningens sunkig. En blandning av Moes i simpsons och Downtown på herrhagen. Personalen är speciell och gästerna lika så.

Förhoppningsvis fungerar min länk till en bild på stället. Helt klart värt ett besök.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150987643066560&set=a.10150987640501560.421768.702861559&type=3&theater