torsdag 8 november 2012

Storhandling

Uhh vad kortet fått jobba idag! :S Men nu är jag redo för besök! :) "Vi har så mye mat!" som det heter.


Hittade lampor till vardagsrummet. Tyvärr glömde jag köpa till sladdar så taklamporna får vänta... Åh vad jag avskyr att vänta... Men golvlampan kan ni få se direkt. Inga konstiga kopplingar där inte :) (Jag vet, lite mörk bild, men hade jag lampan tänd såg det ännu sämre ut.)


Min förra hade kupan upp i taket så den gav inte så starkt ljus. Det här blir nog en bättre läslampa. Ja inte för att jag läser böcker då... Men serier! ;)


Det bidde två stolar också för när man är fler här hemma. Först tänkte jag köpa IKEAs billigaste variant (det är ju inte så himla noga) men de är ju verkligen inte sköna :S Så jag la faktiskt till lite, även om det bara är för korta stunder de ska användas, för att få något skönare och smidigare att fälla. 


P.S. Det är ingen dammtuss där ute till höger, det är Esses nya leksak. Gjorde mig till och skaffade en som luktar kattmynta men precis som alla andra leksaker duger den inte :( Det är visst bara dumlepapper som är roligt :S Tur att jag köpte två påsar dumle med pepparkakssmak då så vi båda får något vi vill ha :)

Inga kommentarer: