torsdag 22 november 2012

SD

Jag är ju inte mycket för politik... Orkar inte engagera mig och tjafsa i frågor där ofta båda sidor har rätt (fast på olika delfrågor). Det kan folk som tycker sånt är roligt få roa sig med! :)

Men det har ju varit svårt att undgå den senaste SD-uppståndelsen. Spanade in filmen som kom ut och såg ett bekant ansikte, den konstant hånflinande Christian Westling. Det är nämligen så att en gång i tiden, när facebook var nytt, då fanns han på min vänlista där.


Då störde jag mig mest på hans attityd och helt oresonliga åsikter gällande fotboll. Gick inte att diskutera med honom alls. Han är AIKare... Det säger en del ;) Vi hade i alla fall ett gäng gemensamma vänner då. I takt med att hans politiska åsikter blev fler och dessutom i mina ögon idiotiska så plockade jag bort honom som vän.

Kunde inte låta bli att gå in och kika på hans profil nu och inte helt förvånande hade vi bara 2 gemensamma vänner kvar (och jag tror inte att det är mig de inte är vän med längre :) ).

Underhållande att se honom skriva om händelsen innan filmen kom ut :) "Jag var som sagt där och kan intyga att det inte stämmer." Så pass... Även underhållande, eller kanske mer skrämmande att se annat SD-folk kommentera bevisen (innan filmen kom ut). "Media hittar på." osv.

Nu kan jag egentligen för lite om deras partiprogram för att uttala mig men vad jag tror är att många som röstar på dom inte inser vad de faktiskt röstar på och/eller röstar av fel anledning! Jag vågar dessutom påstå att om man skulle kolla genomsnittlig iq på väljarna (inte politikerna) skulle deras ha lägst... Dock skulle andelen särskrivare vara högst! Det säger en del i mina ögon ;)

Inga kommentarer: